"Te nem tájfutó voltál? (Vagy rosszul emléxem?)"
Te is Hiver? (Egyébként Kiseszter nevében igennel tudok felelni, elnézést, ha titok volt...)
Ha sikerült az Indexet becserkészned, referálj. Végül is ők nagyon logikusan rákerülnének, biztos reklám, valamit adhatnának érte.
Örülök, hogy pólóügyben pezseg az élet. Megvallom, én a legegyszerűbb sima pólóra gondoltam, én sajnálnék valami jobb cuccban futni. Ha olcsó, talán még többet is beruház az ember, így nem csak a szennyes ruhák között töltik idejük nagy részét.
Úgy tűnik, a feltűnő szín kedvező visszhangra talált. Van design-ügyben egy ötletem. Ha a bringások nem tekintik plágiumnak, alapul lehetne venni az ő mezüket: ugyanaz az alapszín, kb. ugyanazok a minták, megfelelő helyeken persze változtatva (nem láttam még az övéket, de mondjuk, ha bicajos figura van rajta, akkor nálunk futó lesz stb.) Mégis csak rokon sportokról van szó. ráadásul egy csomó közös tagunk is van.
Ami az alapanyagot illeti, én is félek a kínai pólóktól, de nem egyértelműek a tapasztalataim. Van köztük nagyon bóvli, de van ugyanabból a típusból (kék vitorlájú sárga csillagos hajó, "American Stile" felirat) teljesen jó minőségű is. Vitathatatlan előnyük, hogy elég olcsók.
Butch