HORI Creative Commons License 2000.07.14 0 0 315
Néhány információ, hogy szeretett klubunk (már megint) milyen jól áll anyagilag...
Gödről az edzőtáborból visszatérve valamelyik nap edzés előtt a játékosok észrevették, hogy az egyik fiatalabb játékos kockacukorral tömi tele a zsebét és edzés közben azt eszegette... Aztán valamitől (...) edzés közben elájult. Kiderült, hogy a srác 3 napja nem evett semmit, kölcsönkérni meg nem akart. Végül az öregebb játékosok dobtak össze neki pénzt kajára... Tudni kell, hogy az említett játékos vidékről került a Fradihoz (nem most nyáron), így a klubtól kapott (egyáltalán nem sok) illetményéből fizeti a lakás bérleti díját, meg a kajáját. (Eddig semmi különös, élnek így jópár millióan az országban.)

A baj csak az, hogy a Fradinál 4 hónapja egy játékos sem kapott fizetést, így akinek nincs tartaléka az bizony most szorul...Hangsúlyoznám, hogy az említett játékos nem a link életmódja miatt jutott ilyen megalázó helyzetbe. A fiatal tehetségeink egyáltalán nincsenek túlfizetve, ami nem is lenne baj, ha legalább megkapnák a pénzüket időben.

Amíg mi itt bajnokságról álmodozunk, addig a háttérben ilyen dolgok történnek... Hogy lehet egy olyan embertől maximális erőbedobást megkövetelni, akivel szemben a klub nem teljesíti a fizetési kötelezettségét és így még enni sem tud?! Ez felháborító! Furcsamód anyagi gondokról most még az újságok sem írnak semmit...