Hiver Creative Commons License 2000.07.14 0 0 713
Sziasztok!
Nem győzöm kapkodni a fejem, annyi itt a sok jó ötlet!
Egy közös futásban én is benne lennék.
Ami az egyenpólót illeti: én is benevezek majd egy XS-es példányra. Fazonilag én is osztom Kiseszter véleményét:
"Bár én kicsit konzervatívabb szabásvonalnak jobban örülnék, mint amilyen a nyuszi_ által adott képen látható...)"
De tetszik a szalagos megoldás is.
Ami az Indexes szponzorálást illeti: holnap felhívom egy barátomat, aki itt programozó, hátha tudja, mi a dörgés ez ügyben.

Kiseszter!
Te nem tájfutó voltál? (Vagy rosszul emléxem?)Milyen időket futsz 10 km-en? Én így látatlanba mexavaznám Neked, hogy menni fog a Nike! Ha estefelé szoktál futni a Margitszigeten, akkor mehetnénk együtt egyszer. (Ez érvényes bárkire! Vki kirángathatna már futni! Mostanában reggelre tervezem a dolgot, de mindig elalszom, és nem lesz belőle semmi... A vizsgaidőszakban teljesen ellustultam.)

IV.kercsaj!
Triatlonügyben: engem is piszkál a gondolat a Canada Dry Duatlongála óta, és szerintem sokakat érdekelne, "hogy mikor miből hányszor hányat". Nekem főleg úszással kapcsolatos tanácsokra lenne szükségem, mert a vízzel igencsak hadilábon állok!

Bécike!

Nemtom, hogy elment-e a válaszlevelem (meg hogy mi volt az utolsó, amit írtál), mert közben teljesen bedöglött az e-mailem, próbálom helyrepofozni, eddig kevés sikerrel. Addig marad a topic... Mindenesetre sportszempontból irigylem az állásodat!