Fradista Utazó Creative Commons License 2025.05.30 0 1 169930

A tabella másik végén pedig a Melsungen tegnap simán kikapott Berlinben - ezt a meccset, ellentétben a beitigheimivel, valósuzínűleg innen is sokan látták. A leglátványosabb különbség a jobbátlövő poszton volt, ahol Gidsel hozta a szokásos formáját és kb. azt csinált, amit akart, míg Kristopansnak több eladott labdája volt, mint kapuralövése. De az is igaz, amit te is beírtál ide rögtön Simić sérülése napján: a Melsungen gyakorlatilag kapus nélkül játszik hosszabb ideje. 

Még három forduló van, nem tudom elképzelni, hogy a Füchse ne nyerje meg mindhárom meccset, és akkor, történetükben először, bajnokok lehetnek. Azt mondom, megérdemlik. 

A Melsungen meg harmadik lesz úgy, hogy 2 ponttal lesz nekik kevesebb, mint a bajnokcsapatnak. Nem tudom, hány ilyen bajnokság lehet Európában, ahol 2 pont hátránnyal csak harmadik lehetsz. 

A Melsungen jó volt a szezonban, de nem elég jó. A kritikus meccseiket tavasszal mind elveszítették. Ebből az EL-elődöntő egyértelműen a kapuban ment el, de a német kupaelődöntő és az elvesztett bajnoki rangadók, meg a durva hamburgi vereség, nem írhatóak Simić sérülésének számlájára. 

A Füchse eszméletlen sebességgel játszik, én most őket mondanám a BL első számú esélyesének is, bár Köln azért egy külön világ, ott véreztek már el jó csapatok is. 

Előzmény: lunanoctis (169929)