Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.13 0 0 299
endre_d!

Amit kifogásolsz, az a szegénységünk miatt van. Kicsit furcsa gazdaságilag, hogy 3 millió forintos törzstőkéje van egy olyan gazdasági társaságnak, amely évi 5-600 millió forintos költségvetéssel rendelkezik, és még ennél is nagyságrendekkel nagyobb anyagi javakat kezel (játékosok játékjogának tulajdonlása).
Légy nyugodt, nincs ez másként a többi "profiklub" esetében sem, csak azok nem szerepelnek a média reflektorfényében, így nem tudhatod (de persze én se) meg, hogy kinek az aláírása kell pl.: egy Hajdu Attila leigazolásához a Vasasba.

A tekézők az egyesülethez tartoznak, valószínű ott nem kell az elnök aláírása, de ők nem is profik, és szerződésük sem képvisel "tízmilliós" értéket.

Abban igazad van, hogy ezt az aláírási jogot átadhatná egy talán elérhetőbb embernek (bár ki lenne az?), de ne feledjük, hogy csődközeli állapotban vette át a csapat felügyeletét, és nyilván nem kívánja, hogy az elődeihez hasonló gazdálkodás folyhasson a belepumpált sokszázmillióból!
Tehát azért azt vedd figyelembe, hogy (gondolom) Te is kerested a BL-forintokat. Most bizonyos nagyságrendű kérdésekben (ez az alacsony alaptőke miatt néhány milliós szerződés) közvetlen felügyelet van! És ez (a történtek után) szerintem jó!

Előzmény: endre_d (295)