Tisztul_A_Visztula Creative Commons License 2025.05.27 0 0 91581

Milyen érzés volt? Hát olyan, hogy egy fórumtárs ötletét valósítom meg éppen. :-)

Amúgy depresszív, mert sok helyen leböktem, s a legtöbb helyen karcos hang volt, azaz minimum széttört terméskő, valahol meg teljesen elakadt a csavarhúzó. S az a baj, hogy mindez 15 cm körül. Emlékszem, hogy hordtam ide is pár zsák földet, vsz így csináltam at 5-10 centis rétegből 10-15-öt.

Rossz érzés, mert itt már tölteni nem tudok, tehát vagy még ütögetem egy vékonyabb rúddal, mint múltkor, vagy ha ez a folt állandó marad, netalán évente nő, akkor meg ásni kell. 

Azon is agyaltam, hogy nem a terméskőben lévő mész nyírja-e ki a füvet. Uis van pár méterre egy sarok a terméskőből álló támfal mellett, ahonnan tavaly már kipusztult egy liliomfa. Amikor ideköltöztünk ár évig gyönyörű volt, majd fokozatos halál. Pedig a vasgálicos permetezéstől a talaj ph értékének módosításáig sok mindent kipróbáltunk. Szóval lehet, hogy ugyanaz az ok, csak ott mèlyebben van a meszes réteg, vagy az a köves réteg, ahol már a gyökérzet szemvedni kezdett.

Kösz a tippet (bár gondolom, de a föld szárazságára gondoltál)

Előzmény: Viktorinogsz... (91580)