Sepi Creative Commons License 2000.07.13 0 0 706
Atyaég!!! Mindössze egy napig nem néztem ide és már kereshetem a hozzászólásomat valahol a lista alján.:-)

De sebaj az a jó ha sokan vagyunk.

Bécike: Azért még elindulok a nájkin, különben is az utolsó 6 kilométeren tutira nem fogom tudni tartani ezt a tempót. (Hacsak valaki nem üldöz valami nagyon borzasztó fegyverrel:-)

Monkey: Meglehet, hogy akkor csak pillanatnyi formahanyatlásod van. Akkor pedig hajrá futás tovább, hamar kikerülsz belöle.

Amatör: Üdv. a topickban! Én is amatör vagyok ám, nem vagy egyedül.:-) A futócipövel kapcsolatban már lehet lekéstem a válasszal, de nekem az Asics GT-2050 jött be (Sauconyt még nem próbáltam, de ami késik nem múlik). Nagyon kényelmes, egyáltalán nem töri a lábat és habkönnyü. Kezdöknek, haladóknak egyaránt ajánlják, de nem olcsó. A GT-2040 is jó cipö nagyon, de hosszabb távon nekem töri a talpamat mert kemény a belsö-alsó része.

nyuszi_:
>Idők (700m/20km/5km): 14 percnél jöttem ki a vízből, a bicaj 40 perc volt, a futás pedig 19:40, öltözés-váltás összesen kb. 2 és fél perc.
Te nem lehetsz nyuszi ilyen idökkel.:-)) Azt hiszem még edzem picit, mielött triatlonoznék.
Úszás után még elötted lennék, de szerintem a bringa után már biztosan nem. Futni még csak-csak megfutom az idödet na de nem ennyi úszás és bringa után.:-) Mindenesetre nagyon vonz a triatlon és ha bírom még szuflával akkor nem lesz mese és elindulok, hogy legyen valaki utolsó is.:-)

IV.kercsaj: Hát ahogy az idödet és nyuszi_ét is nézem nem lehettek semmik.:-)
Köszi a bíztatást tényleg el fogok indulni, de nem idén mert itt brrrrrr de hideg a víz.:-)
Megnyugtattál mert a montinál azért sokkal jobb a bringám úgyhogy azt hiszem ezzel fogok kezdeni. Azokról az edzöi kínzásokról is írhatsz pár sort, szerintem mindenki tanulhat belöle.
Én meg közismerten mazochista vagyok.:-)

Póló jó ötlet nagyon én is kérek ám ha csináltok.

Bocs ha valaki kimaradt.

Üdv

Sepi