alomhajos Creative Commons License 2025.05.24 0 0 28908

Üdv Mindenkinek,

előrebocsájtom, hogy teljesen új vagyok ebben a topicban, és kizárólag ezt az egy darab hozzászólást fogom írni, mert sem időm, sem kedvem nincs vitázni erről a témáról.

Nos, a napokban, teljesen véletlenül botlottam egy játékfilmbe, amely Rudolf trónörökösről szólt. Felkeltette az érdeklődésemet a rejtélyes halála, pontosabban a mayerlingi kettős öngyilkosság, és az azokat körüllengő rengeteg tisztázatlan, ellentmondó körülmény. Ezért utánaolvastam a részleteknek, és az apró mellékszálak, mellékrészletek alapján, meggyőződésem, hogy sem Rudolf koronaherceg, sem Maria von Vetsera nem haltak meg, hanem ez egy előre eltervezett és megrendezett öngyilkosság volt, méghozzá Ferenc József jóváhagyásával. Az apró puzzle-darabok így már tökéletesen a helyükre kerülnek, és minden ellentmondás a tanúvallomásokban, a későbbi visszaemlékezésekben ezáltal feloldhatók.

Természetesen nincs semmilyen közvetlen bizonyítékom, pusztán csak közvetett, logikai láncszemek pontos összeillesztése alapján vontam le ezt a következtetést, de 99,99%-ban biztos vagyok abban, hogy amennyiben végre DNS-vizsgálatot végeznének a Rudolf koronaherceg kriptájában található földi maradványokon, továbbá a Maria von Vetsera sírjában található maradványokon, egyik sem fog egyezőséget mutatni a rokoni leszármazottaikkal.

Ennyit akartam írni, és elnézést kérek, hogy nem vagyok hajlandó semmilyen további magyarázatot adni erről, de nincs rá időm, hogy vitázzam erről. (Egyetlen jótanács: aki rekonstruálni szeretné az eseményeket, az inkább a mellékszálakra figyeljen oda és az ellentmondó tanúvallomásokra, ez a kulcsa az egésznek, hogy egységbe álljon össze a történés.)

áh.