Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.13 0 0 284
Ja igen, tudtam, hogy kimaradt valaki. A Balogh. Hát ha neked tetszett... Az ankéton (hogy erről is essen szó) Janibá elmondta, hogy csabai srácról van szó, aki rendre játszott a korosztályos válogatottakban, és mintegy 80 (?) élvonalbeli meccs van már a háta mögött. És nagyon ügyes. (Akkor miért nem játszott folyamatosan az első osztályban? - ez az én kérdésem...)
Korrektül úgy fogalmazhatnám meg a véleményemet vele kapcsolatban, hogy: lehet jó játékos, de ez még nem derült ki (de volt már néhány ilyen a Fradiban, akiről azt hittük, vagy hirdették, hogy jó focista, és sose derült róla ki...)! Bár, abban igazad van, hogy Misi helyett hasznos csapattag lehet!

Még az ankétról egy pár szó. Az elejét meg a végét nem láttam, a közepe pedig a szokásos volt. Néhény értelmetlen, önismétlő kérdés hangzott el a nézőtérről, ami a teljes közönybe taszította, az amúgy is gyér számú hallgatóságot. Janibá sokat beszélt (messze többet, mint kellett volna), és láthatóan nem tud mit kezdeni a nagy nyilvánossággal, hiszen az ő csapatainál a lelátói csúcslétszámot ostromolta az ankét (amúgy nem túl magas) nézőszáma.
Az tetszett, hogy bizonygatta, ő már a Váccal is úgy ment idegenbe, hogy az a csapatnak semmit se jelent, nem hogy a Fradival! (Persze, csak ehhez azt nem tette hozzá, hogy ők otthon sem lehettek otthon, mert kevés olyan csapat volt az első osztályban, amely szurkolói ne harsogták volna túl a váci-vegyest!)
Ehhez kapcsolódóan volt még egy kérdés, hogy milyen foci lesz támadó vagy védekező a Fradinál. Erre azt mondta: "Ha az ellenfélnél van a labda, akkor meg kell próbálni védekezni, ha meg nálunk, akkor meg kell próbálni támadni." Na most ebből a válaszból mindenki megtudhatta, milyen focira számíthatunk ősszel az Üllőin...

Előzmény: Andreoragazzo (282)