Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.13 0 0 281
Mivel a meccsről részletes beszámoló áll (talán a végeredmény nem egyértelmű: maradt az 1-0), ezért inkább csak egy-két szunjektív észrevétel.

Gera nagy hasznára lesz a csapatnak, bár tartom, hogy nem egy egetverő klasszisról van szó. Viszont, minden labdáért jelentkezik, sokat fut, mindig a labda felé, így mindig megjátszható (ez néhány tavalyi, de sajnos egy-két idei játékosnak is követendő példa lehetne). Ami további pozitívuma, hogy harcias, valamint, hogy előszeretettel lövöldöz 20-ról is. Talán Horváth Feri harcosságához hasonlítanám, kissé gyengébb képességekkel, de lehet, ez még javítható!
Kardos továbbra is tetszik. Külön érdekességfe volt a meccs első félidejének, hogy a két futó (Kardos és Földvári) előszeretettel (persze nyilván edzői utasításra) cserélgették a széleket, ami érdekes fegyvere lehet az őszi Fradinak!

Csiszár teljesítménye pillanatnyilag értékelhetetlen, de remélem, teljes hadbaállása esetén Vén a csapat közelébe se kerül! Koch (mivel kizárásos alapon ő a 26-os), nem volt rossz (de jó sem).

Ezek után a kezdőcsapatom:

Németh - Cheregi - ..., Crno - Földvári, Lipcsei, Dragóner, Csiszár, Kardos - Horváth P., Gera

A második csapat:

Vámos - Csoknay - Szűcs M., ... - Halgas, ..., Lakos, Vén, Nagy N. - Vén, Tóth M.

Azt nem tudom, ki is játszhatna Szűcs Misi posztján. Abban reménykedem, hogy Dragóner talán ott is bevethető.

Kinek mi a véleménye a kezdőcsapatról?