lms Creative Commons License 2000.07.12 0 0 738
Repulogepkatasztrofakrol frisshir: par hozzaszolassal ezelott irta Fly, hogy valami Airdisaster.com cimrol kapott levelet egy leesett British Aerospace geprol.

Hirmusorokrol: az RTL meg a tobbi igenis profi, a sajat szakmajaban. Nekik nem az a dolguk, hogy repulogepeket siman letegyenek a betonra, hanem hogy noveljek a nezoszamot, mert a hirdetok az alapjan fizetnek. A hirmusorok korrektsege olyan, mint a dobozos gyumolcslen az e betu az 1 liter mellett, vagyis nem kotelezo feltetlenul 1 liternek lenni, valamilyen normaleloszlas szerinti szoras megengedett.

Az RTL es a hirado nezoi szamara most erdekes a Tu154. Ha a malev egyelore nem ad ki semmilyen hivatalos informaciot, megkeresik a malev gepezeteben a gyenge pontokat, akik hajlandok szelloztetni, vagy ha nem tudnak tobbet, akkor talalgatnak (meg mindig jobb, ha egy szakember talalgat, mint amikor a riporter, nulla szakmai hatterrel).

Nehany eve sajat boromon kellett rajonnom: ha az ember valamit tok egyszerunek lat, az azert van, mert meg annyit sem tud rola, hogy valojaban mennyire osszetett. Ezert azota igyekszem tartozkodni attol, hogy masok munkajat ab ovo fikazzam.

Maradok hatarozottan tartosabb.