ADAM17 Creative Commons License 2000.07.11 0 0 547
VASAS OLLE
VASAS OLLE
VASAS OLLE, OLLE, OLLE!!!!!!!!!

TZS, Adi!

Kenot szerintem a hozzaallasa miatt kuldtek el az MTK-tol. Hiszen pl. Tatan nem volt hajlando kiszedni a labdat a bokorbol, meghagyva ezt Madarnak... ; ) Igy meg fokent nincs ra szukseg.

Zemun - VASAS DANUBIUS HOTELS 1-3 (0-1)

A Zemun 9. lett a legutobbi bajnoksagban ,
Szines - Nemzeti 1-0. Hogy az osszeallitast melyik ujsag "talalta el", azt mar nem tudom, de mivel a Szines meg a francia valogatott taktikat is megszelloztette, igy talan ok. Talan nem.

NS:

HAJDU - MONOS(SIMEK), JUHAR(LASZLO), ZOVATH, TOTH A.-
- SZILI(ZABOS), PETO(MAKSZIMOVSZKI), TIBER(POLONKAI), ARANYOS -
- SOWUNMI, KABAT

Szines:

HAJDU - MONOS, JUHAR(LASZLO), ZOVATH, TOTH A.(HERCZEG) -
- SZILI(MAKSZIMOVSZKI), PETO(ZABOS), ARANYOS(POLONKAI) -
- KABAT, SOWUNMI(PAL), TIBER(BEKO)

A golokat ugyanazok szereztek:
Nikitovics / TIBER, SOWUNMI, MAKSZIMOVSZKI

JUHAR helyett LASZLO jott be, ez biztosnak tunik : )
SZILI, PETO es TIBER lecserelodtek, ez is valoszinu.
Konnyen lehet, hogy SZILI, PETO / ZABOS, MAKSZIMOVSZKI kettos csere volt, mindenesetre utobbi 2 jatekos elobbi helyett bejott.
POLONKAI is bejott, ARANYOS vagy TIBER helyett.
Ha TIBER helyett nem o, akkor talan BEKO jott be.

S hogy a SOWUNMI(PAL), TOTH A. (HERCZEG), ill. MONOS(SIMEK) cserek lezajlaottak-e? Hat...

Na jo, abbahagyom : ), mert mar engem is faraszt, mindenesetre trefas.

Osszegzesul:
Az NS alapjan KOVESFALVIN kivul nem jatszott
HELGERT, HERCZEG, BEKO, TOTH N., KOMODI es PAL.

A Szines alapjan KOVESFALVIN kivul pihent HELGERT, SIMEK, KOMODI es TOTH NORBERT.

Tehat KOMODI, TOTH NORBI es HELGERT tenyleg nem nagyon jatszhattak. KOMODI minden bizonnyal a terdserulese miatt nem jatszik, viszont remelem, a tobbiek nem serultek, es o is melobb meggyogyul. S azt is remelem, hogy TOTH NORBI nem azert maradt ki, mert az Osijek elleni piros miatt novemberig minden tipusu talalkozotol eltiltottak : ) Ez meg viccnek is rossz, bocs.

VAAAAAAAAAASAS...!!!