HAJRA VASAS!!!!!!!!!!!!
GALA -szamomra uj- hirei finoman szolva elgondolkodtatoak. Ha eltorlik az atigazolasi dijat, az komoly valtozast hoz.
Mcsaba
Kosz az infot!
BeKa
: ) Bocs a tultengesert, de a par napos nettelenseg ezt valtja ki belolem, ugy laccik.
Az, hogy nem VASAS szintuek a jatekosok, mert nem tokeletesek az utanpotlas eredmenyek, ez kb. olyan megallapitas, mintha azt mondanad, hogy nincsen vilagklasszis focista a VASASBAN, hisz 654. helyen vagyunk KOFA-vilagranglistan.
A viccet felreteve ez tenyleg fura kijelentes.
Eloszor is, ha jol tudom, bar erre nem eskuszom meg, voltak szep eredmenyek, helyezesek az ifi csapat reszerol. Masreszt attol, hogy nem 1. egy csapat, meg lehet iszonyu jo, es fokent lehetnek olyan jatekosok, akik iszonyu jok! Es ehhez jonnek a juniorok, junior-felnottek, junior-ifik.
Lehet, hogy en vak vagyok, (es Gellei es Nagy Laszlo is az)de ha mar SALLAIT szoba hoztad, akkor szerintem kimagasloan jo jatekos, es meg jobb lehet belole. Tobb, mint 45 kg, es lehet meg tobb is, de ez nem eletbevago, de ezt a reszet nem folytatom, mert mar mondtam.
A 11 jatekos reszt nem ertem ...
Es egy alapveto hiba a fogalmazasodban, mar ha jol ertettem, es az "is" ram vonatkozott. En nem sajnalom, hogy az utanpotlasunkban nincs VASAS szinvonalu jatekos, mivel szerintem boven van.
En azt sajnalom, hogy te nem latsz senkit.
GALA
ZOVATHNAL ugyan abszolut nem ertek egyet az "1x sem passzol emberhez" resszel, de most csak azt akartam mondani, hogy nemcsak a Zemun ellen, hanem a tobbi deli meccsen is asszem fokent hatvedkent szerepelt. Ja, es TIBERT szerintem nem kell leepiteni :(
Mas.
Az en velemenyem szerint Keneseit ki lehet hagyni. Nagyon is. Egyreszt van 4 elsorangu tamadonk, akik Jugoban is jatszanak, plusz TOTH NORBI is jatszhat elol. Emellett pedig ott van NYERGES, es az eddig kolcsonben szereplo GYANO!
Lehet, hogy en teljesen hulye vagyok, de szerintem barmelyikuk megallna a helyet, sot. Persze, ha sose kapnak lehetoseget, akkor a szurkolok 90 szazaleka mindig azt fogja mondani, hogy aaa, ok gyengek. 2 rendkivul ugyes, golerzekeny csatarrol van szo.
Egyebkent ha valaki tud valamit az eddig kolcsonben levo 3 kecskemeti jatekosrol (Maczo, Gyano, Kelemen), akkor irja meg! Mert hat semmi, de semmi hir nincs roluk. Se az, hogy maradnak kolcsonben, se az, hogy vegleg elmennek, s ha igen, akkor Kecskemeten/mashol folytatjak. A legjobb hir nekem az lenne, ha visszajonnenek, de arrol mar irtak volna az ujsagban, gondolom.
HAJRA VASAS!!!