Csík Dániel Creative Commons License 2000.07.09 0 0 278
Szervusztok gyerekek!
Elnézést,hogy 1 hétig nem voltam itt és írogattam!
Tasunko!
Én még Szolnokban sem jártam nem hogy ismerjem Prohánka Szaniszlót!
Mindenki! Ez alatt az idő alatt amíg nem voltam otthon volt időm mindent halgatni:Vangelist ,Slágerrádiót,szitkot, Simon an Gurfunklest ,Rolling Stonest.
Volt időm átgondolni a Chian albumot ,ugyhogy írok egy sajátos elemzést:
CHONG KOU
Belépek a Kínát jelző vámházba, a házra nagy betűkkel írva( KÍNAIÚL) Chong kou( ejtsd: csung kuá),azaz Kína. Nagy szeretettel üdvözőlnek a közeli falúban az emberek. Persze, még sosem láttak a diktatúrának köszönhetően Magyar embert. A gyerekek mindenfelé elvezetnek,még oda is, ahová szüleiket nem.
THE LONG MARCH
Hamarosan tovább állok,vonattal.
THE DRAGON
Egy közeli nagyvárosba tartok, ahol egy felvonulás van,a Sárkány felvonulása. Itt aztan minden van csöndet leszámítva! Itt találkozik a múlt, jelen és a jővő! De aztán találkozom egyik régi barátommal aki mindent(!) megmutat a városban...
THE PLUM BLOSSOM
...és elvissz a barátom egy igényes bordélyházba.
THE TAO OF LOVE
Itt megismerkedek rengeteg csinos lánnyal....
THE LITTLE FETE
Ez nap este kimegyek én és még két barátom a mezőre: A Hold és az Árnyék. Itt elmulatozunk, annyira, hogy másnap reggel holtészeg vagyok ,és a Hold barátom már lefeküdt( mer' teli Hold lehetet), de az Árnyékom még velem van.
YIN & YANG
Ez nap délelöttjén indulnom kell barátaimmal, nics mese. A vonat ablakából kitekingélek, és szemem előtt látom, hogyan küzd a tájban a múlt és a jelen, mint a JIN és a Jang!
HIMALAYA
...És igen! Megérkezem a várvavárt úticélhoz, a Himalájához! Amikó' kezdjük mászni a hegyet, sok gonddal kellet szembenéznünk, de végül fenn leszünk, talán...
SUMMIT
...és ahugyan igértem ,fenn vagyunk a hegy tetején! Egyik társam kirakja a Magyar Köztársaság zászlaját. Én pegig csak ámulók,nézek ,és félek ,hogy le ne essek. De ez nem olyan félelem amit a Gellérthegyen lehet érezni!NEM! Itt hajt a kiváncsiság is,az ismeretlen! Mert az igazság odaát van! De itt csak álmodik a nyomor! Mert'hogy le kell mennünk,mert jön egy vihar.

Nos remélem tetszett ez a már "lejárt lemez".
Ezt az egészet csak azért írtam le, mert annyira megtetszett!
Na pá!