Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.08 0 0 252
Az eredmeny jo, a jatek meg talan lesz meg jobb is. Ha minden hazai meccsunkon ilyen eredmenyt ernenk el mar nem is lenne olyan rossz ;-))))

Valaki

Feroer ugyben OK. Szerintem ennek csak az az oka, hogy vannak orszagok, mint pl. Dania vagy Anglia akik a hozzajuk csatolt teruleteknek azert megadnak annyi autonomiat, hogy pl. sport teruleten onalloan kepviseltessek magukat. De Skocianak pl. ha jol tudom sajat parlamentje is van. Nem minden orszag ilyen, emlitetted Oroszorszagot, de vehetjuk akar az USA-t is (pl. a Hawaii-szigetek nem indit onallo csapatot mondjuk hullamlovaglasban).
Francia-temaban nem ertek egyet, nem a francia nep bune (es foleg nem a mostaniake) ami tortent, hanem egy bizonyos g@cie, akit ugy hivtak Clemenceau. Amugy a tobbi gyoztes is alairta a dolgokat. Ezert irom hogy butasag ezert utalni a mai franciakat.
Valoban kezdunk offtopic lenni, vagy hagyjuk abba, vagy ha gondolod uljunk at egy masik asztalhoz, vagy felolem mailben is folytathatjuk. Bar lehet az egesz nem er ennyit.

Előzmény: Valaki aki ott volt (251)