francefan Creative Commons License 2000.07.08 0 0 50
Professzor úr!
Bár tudod én csak nem rég születtem, azért mégis közbeszólok, mert mindig ugyarra térsz ki: a franciák nagyon feketék, nagyon afrikaiak, nagyon bénák, nagyon szabálytalanok, nagyon támogatta őket az UEFA, kevésbé kreatívak és kevésbé játszák a támadófocit, mint az olaszok stb. Mindig csak a franciák, de mi van az olaszokkal?
Mindenki elfogult, aki egy kicsit is azt mondja a franciák megérdemelték a győzelmet? (Valószínű én is az vagyok - mint francia szurkoló - de én legalább nem tagadom) Csak Te nem vagy elfogult... Erre már egyszer rákérdeztem, de nem kaptam rá választ... Az Európabajnok Franciaország topicban a (72) hozzászólásra gyakorlatilag nem reagáltál semmit.
A FRANCIÁK kreatív (vagy szerinted nem kreatív) játékáról meg csak annyit, hogy ha a nullás szögből mindig rárúgják a labdát (amire ellenpélda az olaszok elleni második gól), és ezekből a nullás szögű rúgásokból egy mégis beakad a szegény, szándékosan agyonrúgott, szuperkapus hálójába, vagyis a nagyszerű atombiztos védelemmel rendelkező olaszok még erre sem képesek felkészülni, akkor miért kritizálod folyamatosan az ellenfelet és miért nem foglalkozol inkább a "saját" csapatoddal???