Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.08 0 0 249
Lorinc_d!

Kezdem azt hinni, hogy direkt olvasod félre amit írok... Más mondatokat meg szándékosan túlkombinálsz!

Hol írtam, hogy a Feröer-szigetek nem Európa? Hidd el, ha nem tudtam volna hol van, akkor előtte megnéztem volna egy atlaszban, nehogy feldobjak egy labdát, amit könnyű leütnöd! (Azerbajdzsánon, Törökországon, stb. lehet vitatkozni - ha akarsz...)
Csak a Te kedvedért részletesen megmagyarázom, hogy arra gondoltam, amikor e kicsiny Atlanti-óceánban fekvő szigetekről említést tettem, hogy nem önálló ország. Utána még "stb."-t is akartam írni (ezzel utalva Skóciára, Walesre, Észak-Írországra), de pont a vitákat elkerülendő töröltem! Ezért szerepelt macskakörmök között az ország, hiszen a Feröer-szigetek jogállása autonóm terület. Tehát ennek alapján a hegyi Karabah (bár ez még nem is Európa), vagy akár Gibraltár is indíthatna csapatot a kontinens-küzdelmek során! (A még mindig zavaros balkáni helyzetet szándékosan nem hozom fel példának, miként csak megemlítem, hogy Oroszország európai felén is közel tucatnyi hasonló jogállású terület található!) Remélem, érthetően fogalmaztam...

Azzal a megállapításoddal pedig teljesen egyetértek, hogy Neked nem kell tudatlannak lenned - olvass nyugodtan, művelődj, legyél nyitott, stb.

Nézd, ha Franciaországot az én elképzeléseim szerint sikerülne feldaraboltatni (avagy a más országok által tervezett feldarabolással egyet értek és az megvalósul), eme békeszerződés aláírására a gödöllői Grassalkovich-kastélyban sor is kerülne, akkor talán a mi népünk sem érezne kollektív bűnösséget néhány évtized elteltével a francia nemzettel szemben, és talán mi sem értenénk, hogy a franciáknak valami bajuk van velünk... (Ezt se tudom már ennél egyértelműbben megfogalmazni - ezt felróhatod hibámul!)

Az utlosó mondatotad inkább nem kommentálom...