repcsepista Creative Commons License 2025.04.13 0 0 1712

UFOzzuummm... miEeee... Isten??? -ki teremté, az eged a földed? Szava szavak vak vak vak... bak bak bak... mak mak mak ... sava sav vas sav has has has...tám-baxat BOSS ÉS FOSSS... ÉL?-LÉ? -É? -ÉH? LÓ VÉ? -HUSÁNG?
                        1.: 4/13.A KÉP? Mennem kell a fáradt gőzt le engedni,,és most ugy jövök vissza, hogy nincs hus többet,(most hogy vagyok???) nem is volt? MI AZ HOGY GONDOLAT, VAGY GONDOL ÁT LÁT? MIN? GOND ÖL? Akinek meg nyilnak szemei, látok látok lát tok? -láttok Átok? Fita.előre, hogy ahol vagyok, és most az az, hogy husHomba vagyok, és az Isten? Zitt az jogy előre, hátra, én a magyarok tesvéreim közösséggeben az Égen régen srégen vagyonk! -ami egy gondolat, lat szerintem az földet jelenti, de lát? -lator és latorca orca? -lat, ami egy gép? La Thor? Bátor? -hazudj bátran, na most ha egy gép-KÉP Peggy,pedálozik,tudja hogy hazudik? Na most, itt az hogy HUS -SUH? HU? -IDEIGLENES MULANDÓ ELEVE A DÖG ADÓ??? - BENNE, ANYAG -GANYA -GANÉ? DOMBOOK? Zitt most az, hogy olyan hogy hus? -nincs! Vicca, hogy megbántam hogy?- embert??? -teremTettem és most vizalláhala? -de hal áll? Monduk vizzel el lehet -epusztitani, a sár alakokat, nem létez ő? ŐŐK?-teremtettek minket, nem mi?-magunk? Zitt azonnal, hogy MI LENNE ENNE HUSUK (TEREMJETEK JÓGYÖMCSÖT, ABRAM,NEKED ADOM AFÖLDET, DE AZ ELSŐGYÖMÖLCSÖD AZ URÉ UHÉ JUHÉ JAHVA??? NA AZ AMI LÁDD TÖKÉLETLEN MAUKUL MA IS LÁDD A JU HUS, FEL TÁMADÁSI NAP, OH JÖJJ ELŐ, VOLT TÖBB FATTYA?) NÉLKÜL? A FÖLD, NA MOST ITT ARRÓL VAN NAGYBAXÓDA VIZ ÓLA, HOGY AZ EGED-FÖLDED ŐŐK TEREMTETTEK MINKET KET KETREC? AZT LÁTOD VAGY HISZED, GONDOLHATOD? AKI AZ EGED FÖLDED NAP OTT A LUKA TOK, CSILLAGOKAT MINDEN EDD, AMIT GONDOL666...TOK? Fita, itt az hogy TE HOGY GONDOL -OD? MAGAD, MAGOD MA GOD?MAG AD? -EGYÁLTALÁN? KözbeN HORRR... tegnsap éjjel beszéltem a MI MAGYAROK FÉNYMADARAK EGY MADARUNK MINDEN MADÁR FÉNYÜNK, FÉMÜK? AZ UR CSODÁSAM MÜKÖDIK, DIK, DE UTJA REJVEVBAN, BAXÓDA? NA EGY JÓ MADÁR AKI MI JÉZUS -HUS? JUHUS? EZ AZ AHOGY GONDOLOD EGYÁLTALÁN, TE GONDOLOD ÉS GONDOL ÁT LÁTOD? JU HUS? MIT ÉRTÜNK AZ ALATT HOGY JU HUS? DE LATINBA LÁT IN,LÁT A TINÓ,ÖKROR LEHET BELŐLETEK, ÖKÖR VAGY KERGE BIRKA YOU HUS!!! OI OI OI...ENNIVALÓ, MEG BAX666... ODA VISSZA? MEG VAGY 666... FENEKETEK FEKETE, PATTOG666... HA HAHA...
                        2.: TrÖHA, MOST AZ HOGY NICS HUS? EMLÉKE $$$...ÁRA SRA ÁRA? A föld, kietLen és puszta vala,(ládd a többi égi test az ürbe? -segged ne tüld be) sötötség lebEge a vizek felszine? - felett,meg a TMT? -LELKE? Ládd ahol viz lenne, oda lehetne 666...tolni,na most a TMT nélkül? Zitt nincs mese de MOka kóka, azok a TEREMTŐKÉSEK TMT TNT TÖKÖSŐSÖK? ÉS SZÁRA? DE CSAK LÓBÁLVA? TANGGG...BIG BENG BANK DANGGG... GGG...? BEGE BÉGET?-ÉGET? GOD DOG DÖG SAVA? Zitt az hogy halál? Na az nagyobb MEGVÁLTÓ? Na gondoljuk a KIVÁLASZTATÁAIKRÁ RÁ GOD DOG DÖGÖD AJJA SOKK? KOS OK? HA NEM MINDEN NUK? -UK? Azt azonnal, ládd vissza jövök 1999 -Decemberbe 3 1/2 hétig, voltam otthon, (anyum még él, és igykösözn el,eredj innen,mert minket is megülnek, miattad??? -fitai minden eleeve DÖG ÖLT ÉS DÖGÖL??? )-és a haramadik naptól éjjel nappal részeg voltam! -a hall áll, halálnál nagyobbat bat eddig senki, se TMT se a teremtett ganédombjaikban LUBOCKA LÓK?- a a aaa... VIRULLER -BOSS -BOCCIBIKA BUUU... AZ ARANY BORN NEW ÉS BIKA LETT, ÉS MOST ARANY VÁROS, JÁNOS? -NA MEG JÁNYOS? Zitt fideljuk meg amit HUMANO -IDOM,az egy NŐ NEM? NEM Ü? Na egy zürbülő, és itt mondom, az hogy ezt hogy tudnám,láss visszajövök, és ugy mentem haza, haza megyek haza, mnt a lufa? -fita falu? .na bejött Trója tree fa lu, lu fa? Naz akkor, egy perc se,gugolok a lunkvat fa alatt, s eszem a lunkvattot,hogy magától terem,és mi van ha minden magátul magán tu van, azaz a halálontul??? -Zna ezt ogy fogom be okádni?-ami hogy ne tiltsanak ki az élők?-de csak ők az él? -és ő értük él, és nekik élnek halnak, a pozdornyákok? -azok is,akik félik és imádják a TITKOT, ami csak ha arany tojást tojnak a tukok tiKáik? -fita, kloáKa? -pac pac Aipac ruha rühe rühühühüüü... ÜÜK?
3.: Zitt zzz... zip zip zár? - A teremt-és és $$$...FürÉszelni hajbe jó, hali hali hó... a TMT (MTA) CORONÁK CORONÁJA MÁJA? Zitt az hogy GONDOL =ÖL? HA AKIK,VAGY AMIK? -FITA AZT HOGY AMI? AMIK? IMA? Naz az hogy HA HUS? -SUH? SZORIT A GARTYA KAPCA? NAMOST ITT AZ HOGY A TMT TEMT MEG PRÓBÁLJA, AKINEK VAGY AMINAK, A LEGNAGYOBB A LÓBÁLÓJA? -MEGBÁNTAM HOGY LUKAKAT FURTAM, MERT UGY KINYULLOT, MNT EGY ORSZÁG? -UT? ELŐL KOSSUTH? Jaja most lett egy csoMO MO MO MO... MI KI MÓZEUMMA LUBAXÓ BAX A TÓ NÁ-TÓ? - ANTI NÁ-TÓ TÓ NÁTOD, NÁTHA? - ISTÁLLÓ, NA MEG AKOL KOLHOST KOLBAXÓK,ÉS DISZNÓDISZ ÓLLAIK, ÉS TÖBBET CSAK EGYMÁST BAXXÁK ÁT ÉS NEM ÉN TMT na fita, ha most egg gicsit jobban megcsipem a nagy nagy Men a bika hentes fele lóg a töker ezer fele... bitta, hogy egy ATOM OTT, MEG ITT, BAXOM SZAPORITATOM TAMÁS LÁTOD VAGY NYULJ BELE, A SEBBÜNKBE, UGRASZT KI A NYULAKAT, A BOKORBULL KOMÁM ASSZONY MEGEGY NYUL, BULI NYUSZI PUSZIK NYUL BŐR BÖRZE BŐR ZEKE, DE ARANY BORN (BORNYU) ÖRÖK ÖLT NEW BUBDA? - MEG STOCK KODOK, HÁTIZSÁK KILÓG A LU LÁBA, HOL-MI? Dfita, mi az Ó Ó Ó ... és UUU... TESTAMENTŐ? - ROMÓRA TUMORA HÁNY ÓRA? SZIRÉNÁZNAK A SZIRÉNEK? A MEGVÁLTÁSRÓL OHHH...WOHHH...ZZZ... $$$... Fita,most az hogy ami hogy NINCS HUS, (HAS SAV LUG HUGY) ÉS MOST AZT, MEG UGY HOGY NINCS, TUDJUK VAGY NUK? GON DOL KOD? -DOK? ADÓK, HUSADÓK AZAZ MIÉRT A JUHUS, DEMAKU VAKU MAK MAK MAK...MA KING, MAKING MONYI = MONEY MONYOS SANDA SUNY MONEYIKA ICAKAIK, NA MEG A KIS ICCÁKJAIK FICÁNKULNAK VICCÁNKULNAK UTOLSOS FICANKULNAK LEHIGGADÁNAK?
                     Innenn...most ugyanaz,hogy a lábam alatt, összefolyik kifoplyik a homok,na meg BbLila a lába közzé nyomök? Fita, ez az hogy most ez egy HOMOK ÓRA, NEM LEHET MEG ÁLLTANI HOMOKOZNI?
...Fita, az hogy Mi is ufo-k vagyunk! -na meg UFO-k? -mad de madár de made in Hu? -Whohhh... kivágta a taccsot? -sikra veti, ne babra...Jányos 8:51??? -fita, itt csak sár lukAIk? -lüKéAik $$$... sárbank gané GAN-ÉK? GUNUK?
...https://www.coasttocoastam.com/
... fita,itt csak egy anglóunioNUK van, és azok miondent ami hang van, sterilizálják? -jaja meserseggek, az egedbe há há há...ha nem, nincs? -töke tőke? Loandoomba adómba jártam, a tekemet (men a bika hentes fele...) himbáltam,nevettek rám az angyalok...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1711)