Sefi Creative Commons License 2000.07.07 0 0 287
Nekem az első a Gall Force volt,Olyan 8 évvel ezelött,igaz akkor még azt se tudtam,hogy mi az a Manga.Aztán láttam még egy párat.Macross
,Dallos,Trnsformers:),Meg amit magyarba forgalmazott a V***.Ezekről is csak utólag derült ki hogy Anime.Aztán 95 ben,kezembe került egy 5**Kbyte.Itt tanultam meg a Manga szót.Akkor már elkezdtem keresni a cuccokat.De a mocskos V*** leállt a videók forgalmazásával.Az Anime szót meg csak 99 ben ismertem meg.(addigra tulestem olyan dolgokon hogy Dragonball meg Sailormoon)Megismerkedtem egy csávóval,aki totál Anime fan volt.És állandoan nyomta dumát,hogy neki legalább 50 kazettája van és milyen állat ez az egész.(sajnos azóta se találkoztam vele).Aztán egy évig nem láttam Anime-t(kivéve a La blue girl-t):).És itt jött a fordulat,2000.Megtaláltam ezt a Fórumot,és addig nem hagytam abba amig egy személy föl nem ajánlotta,hogy leírja nekem cd-re az Nge-t(áldva legyen a neve Son Goku barárunknak),aztán a Ghost in the shell stb...
Slayers ből csak a Great-et láttam.(nagyon állat)
Amit szívesen megnéznék még az a Record of Lodoss War és Heroic Legend od Arislan.Meg még sok egyéb mást is...:)