Rekindle Creative Commons License 2025.04.08 0 1 520

Azért regisztráltam ide, mert körülbelül egy hónapja én is megtapasztaltam Dr. Annus Kata doktornő mentalitását, elfogadhatatlan hozzáállását!!! Most Budaörsön dolgozik. A cicámat vittem foghúzásra, és kértem, hogy vele lehessek ameddig felkészítik a műtétre. 13 éves és nagyon félénk. 14 éve járok abba a rendelőbe. A doktornő akihez 13 éve minden gondommal mehettem, 5 cicámat kezelte, maga volt a figyelem a minőség és professzionalizmus minden szinten, sajnos elment onnan. Végtelenül hiányzik, mert még egy olyan szakmailag és emberileg a toppon levő orvos mint amilyet személyében megismertem, nincs sok a világban.

Az új doktornő akit fogorvosként választhattam Dr. Katus Anna volt. Amikor bementem a doktornőhöz a cicámmal, és mondtam neki, hogy tudom hogy ő új orvos, de eddig minden orvos partner volt abban, hogy amíg felkészítik a cicámat ott maradhassak. Szeretném ha most is így lenne, mert a cicám érzékeny. Nem leszek láb alatt és ahogy mondják kimegyek. Erre felpattant a doktornő és kirobogott mellettem. Majd visszajött kis idő múlva, hogy menjek ki mert fel kell készíteniük a műtétre a helyet, és azt mondta:  "vigye ki a macskát is". Kb negyed órát vártam kint, amikor behívtak. Kivették a hordozóból a cicámat, belenézett a szájába, majd beadott neki egy szurit a vállába amitől a cicám megugrott. No de hogy adta be....  Ült az asztalnál majd áthajolt és csak úgy beszúrta (belecsapta) az injekciót. Nem fogta össze a bőrt, ne simította, nem beszélt hozzá, ahogy ezerszer láttam, hanem egyszerűen csak beleszúrta. Fel sem állt. A cicám meg is ugrott. Aztán rám nézett és azt mondta: "no most már kimehet". Kérdeztem, hogy mikorra jöjjek vissza? Azt mondta hogy "hosszú idő lesz", és azt mondta "amikor majd én úgy látom, hogy biztonságban felébredt és szállítható akkor majd telefonálunk". 12-re mentem vissza, kérdezte a recepciós, hogy telefonáltak? Mondom hogy nem értesítettek, de három óra alatt egy transzplantációt is el lehet végezni. Leültem majd egy idő után a recepción levő hölgy bement, és mondta hogy nincs bent senki, és a cica ébredezik. Újabb 20 perc után előkerült az asszisztens, és azt mondta hogy minden rendben ment, majd elment. Kis idő után újra előkerült, és azt mondta, hogy a doktornő ebédel, és kihozta a cicát a hordozóval, a kezembe adta és azt mondta hogy a zárójelentésben minden benne van. Kérdeztem, hogy nem ad fájdalomcsillapítót, és gyulladáscsökkentőt? Mindig szoktunk kapni. Erre azt mondta, hogy "kimérhetem magának ha akarja", de 3 hétig kellett szednie a cicának a műtét előtt a Meloxidyl-t adja neki azt még három napig. Mondtam hogy alig van az alján. Azt mondja "akkor adok még egy dobozzal".
Nem kaptam semmi referálást a műtétről, nem láttam a kihúzott fogakat. Nem lehettem ott az ébredésnél. Fizettem 160 ezer forintot. Egy szervízben emberibb magatartást tapasztalok. A cicám 3 napig nem jött ki a hordozóból. Ha kisurrant pisilni, mindenkit került, és menekült vissza a hordozóba. Csapzott volt és bujkált. Harmadik nap jött meg a hangja kicsit rekedten. Egyetlen egyszer nem tapasztaltam, hogy bármelyik állat barátom is ennyire megviselt lett volna műtét után! Vagy akár a cicám az előző műtét során! Igyekszem elnyomni magamban a kellemetlen érzéseket, de ettől még vannak. Emellé az érzés mellé ott a gyomorszorító tapasztalás, hogy többet nem akarok ilyen kiszolgáltatott érzést átélni. Egy hónapja volt a műtét, de a cicám még mindig nincs jól! Elindultam a kivizsgálással, és furcsa dolgok derülnek ki. Ahogy olvastam a 2017-es hozzászólást Annus Kata doktornőről, szeretném jelezni, hogy a hozzáállása mit sem változott. 

Előzmény: Sandstrom (416)