repcsepista Creative Commons License 2025.04.07 0 0 1698

UFOzzuummm... miEeee... Uram ürüm örömöm alkotóm.mndenem tüleled -tüleltek van, mid van, dülled, dus kegyben részeSül (malaca ccc...) valóm, modst és mnd untalan...mi kell, a husom vagy husángom?
                       4.: Kávézzuummm... Viz iz, vagy viztelen, iztelen? -Eszte Lenke? Előbb tegnap. a képérnyőn hogy Ewol children, ördög gyerek, akarok többet?-na feljött egy rublika, rá kattintottam, és nem tudtam lezárni, am miatt, most támadás, de kipucoltuk, és most lehet hogy visszajött, a felvidék? Naz ami van. ez az ami a BbLiába hogy Atyám, miért hagytál el engem, és most az amiket most a abzoolotty utimátum fagyponton voltam, na ezt még szeretném ugy bevillogni, hogy itt az hogy hit, az hő Ő látő hüllő-kigyó szem -üveg? Most már kijöttem, a fagyból, ami most apuénk, fita tudunk egymással beszélni (szavak vak értelmén?)a mi fényvérgén -lánunkon,(leányág) forro drót. Ma meg sohe nem foglak elhagyni, és most az hogy pitim, katonák vagyunk, felderitók és elő őrsek oázisok, FÉNYUFO-k? -HUNGÁRAINK, UFO ÁLLOMÁSAINK? Naz ami van, hogy hogy a gondol -át, át gondolod magad? -egyáltalán gondolod? (FITA MIDNEN ÖRÖK AZ HA VAN FÉNYED,VAGY FMED,RÁCSOD?) Most nagyon sok olyan, hogy itt talán mindenki, akik fénymaggal, szikRÁNkkal rendelkeznek, és hogy a gyerekek még nincsennek itt, az első évekbe, mert akik fénymadarak, azok nyitott csukrával rendelkeznek, ládd nekem az iskola, az azzal... bezáródik -dik?-hazudik? Fita, talán az, hogy ez ugyanaz vala, mikor 1984 July 4. -na az érzés, amit talán még jobban be tudom vollogni, de most az teljesen, az lenne a halál (fita,ez ugy, hogy nem emlékszel,amire olyan, hogymost csak egy gondolát,nem, hanem te nem vagy, na az a kigyó marása $$$...merge mérge?) ami zitt akik teljesen kigyó büvÖlők büÖLTteik lettek, az lenne a HIT -szemük? -nem ük, mük? Az Ur csodásan müködik, de utja rejtve van? Zitt ami van, akik NEM A CSALÁDJA ami csak ÖRÖK KÖRÖK, (fita,Attillank KÖR NAPTEMLOMAI,de látta,hogy mi az a fekete korom -por borzalom hompölygésGÁGÉGA ÉG A NÁDAS,MEG A HÁZ IS,NINCS KANÁLIS? -FITA A MAGYAOK KÖRPATKÓ MEDNECÉNKET,A FÖLDIG DOGOD DÖG? KUTYA MAGYAR -OK? LE ÉGETIK!!!-MOST MI LETT?) AMI MOST ODA VISSZA, A FÉNY -SZÜLIEINK, na itt most, hogy olyan borzalomba valék, nem tudom össze hasonlitani, az előbbiekkel, de ez az hogy kigyó lettem KIGYÓT NYETEM? Ezt ugy, hogy ahova mentem, emlitettem hogy szentek szentje, és most apuÉNk jelenkeztek, hogy igaz, ami én hogy a HIT? AZ HÜ HŐ, ÉS MOST NINCS MESE, AZ AZ ÉJJELI LÁTÓ, VAGY A HŐLÁTÓ, na most én mégis, kapcsolátban, fita még reggel sem tudtam azzal, amiket én meg a szikrám, meg lámpám a dudám kuplungom... ami olyan, hogy egyedül vagyok, és most egy olyan hegyen, (hegy alja) ahol egymást éri a fekete szoboruk, ládd ha mindenütt satalain szobra lenne? Fita, a pénz sátán szara -ganéja?
                       5.: Egy bitta, most nagyon nagyon messze a naptól, meg a fénye fény -e? Most nem csak egy CZION HEGY, ládd minden zsinagagóga -temtlom és mniden ami hiten alla pulla kula? Zitt az, hogy CZION HEGY? Fita minden ami most olyan, hogy olyan energián alapszik, szik, az az alvilág?- ok? Most reggel, még az mikor a föld belseéjben,most fita,minden atom -reaktor az egy,azaz kettő,ami egy a multba, (ládd az arany város ami gondol -od) a következő a jövőben,de hogy lett a mulbull jövő? Jaja én azt akartam volna,hogy az hogy hit nincs? Fita. itt azonnal,Hitszemünk? -szemük mü?- látja azt teljesen? Valami ami van, hogy a kis falunkban, akik öreg házas bácsiainiknénéink ink, azoknak nyitva vala a (az egy szemünk?-azaz te látod, ládd apum, megmondta hogy te vagy a hunyó, és van felesÉged,az egy angyal) csukrajuk,ami én csak az,én akkor is ha nembeszéltünk, (Trója?( ládd a Tönkös kapitánya, fekszenek a füben ugy pipál,és öhöm töhöm töhötöm,mert az amit telepátikus kus beszéd, az az rezgés, hogy a fényünkkel, érintkezünk MFJÉSSZUSSZÜMŐÁRÁN FÉENYÉBEN EGYE VAGYUNK? Fita itt van az, hogy röhögni fognak a gyerekseggünkön kint lenne, Krati... (e világ? -nagyjAIk) pu, amit én az hogy Hini vágyom én mindig,hinni éltem végéik,az kigyó bigyó, jaja életem vége? -ők tudják? Leirtam,hogy főleg pestem, de ez gyerek korom, fita most a kiskölyük,savold meg és gyere...egy nagyott hülyültünk, amit csak velem tud igazán?- összejöttünk mint barátok,és szétvertek bennüket,na most is közzénk jönnének, de megégnek! -jaja ez valóság!!! Na az a hanguLát,guiás és gulászta,főleg olyan 1965? (kigyilkolták az össza apun hungarist? -nem hanem nyiva a szeme, na meg a szemetek?-(fita most az Ewol ördög gyerkeknek, nojzi vala a szüleik?-fita az eyém,ÖRÖK EGY MTK FÉNYATYÁMMAMÁM MMM... ) -amit fita most az hogy érzés, ami van,hogy nem érzek semmit, kivéve a szar -szaGOD, és büdös van,hideg sSS... a nyál is redeg, hideg HIT HŐ háboruhuhuhuuu... husmanok huismennük, (na akinek van hője, van hőmérője?) Jna most ezt ugy hogy most fita, mi van az ellenelnőKéikkel,,és azzal is nem fasirt,hanem fa sir? Most az,hogy amibe reggel belekezdtem, most apuénk nélkül, ami most én, fita, VISSZA TUDTAM JÖNNI, és most itt az hogy pitim,te is katona vagy, az nagyban, csakcsendben légy és várj nyugodt azlrt... INRI zitt az hogy onnan visszajönni, ami amit gondoltam,hogy az időn kivül van, ami igaz, a BbLiába,kivették az idejüket?- az az időn kivülis ég? Ég,ég?
                          6.: Jó éjszakát apád, s csak örök élet van, és ha hagyod hogy mások befolyászoljanak,akkor belekuk kukt kukta a csirká megfőzik...szaruk $$$...vagy? Fita, ezt most onnan,azaz onnan nem lehet csak azt gondolni,ha meghalök, nevetnek rám az angyalok, és most fita ez a hustestünk is egy szobor, és minden ami kézzel, szobrozás? Miért, minek,és hol vannak a fagyos szentek?-többet nem szellenek? -szellentenek szellentetek integenek felétek? -mi voltunk,ti vagytok? -Zna most fita, MOST AZ HOGY HOGY LÁTTAM,a szobrokszobra rakása cobbra hegyeket? Na itt van legujabb Ancent Alien,ami most miért nem akik ezeket ROMORAjaikat, miért nem pucolták el, itt hagyták,hirtelen seggel, mint kutya a szarát? Maga az, ha ténleg, lett volna élet (fény) bennük NUK? KINUK? Fita.akiket itt fekete ufossok? -jaja na itt akik ezt üzik? (HunUR MagUR Ha megszüntetjük a kinok okát,akkor az a TŐZSDÉSEIKKEL,ÉS A STOC - STUCK -STUC MADARAIK? (ATOM REAKTORAIK TORA?) Vegyük,most ugy nézne ki,ja ma volt a nagy MÜVÉSZEK, AZAZ A ÉLEN JÁRÓ KUTYATÓK GOD DOG DÖG ,DIJ BIRKOZOOK, KIOSZTÁSUK? Zitt az, hogy ami lenne, ládd most CSAK EGY BOOK FENC,MEG BUCK FERENC, ami most itt vannak, a HÁROM-KIRÁLY ÉS A HÁREMEIK,AMI az aki levágott a NAGY DURUNG,azt azután, hogy most,na az van,hogy az én emlékemet (tied?) nem tudták és tudják törölni,tehát a mondom nektek,fita ez gondolni se tudtam ma reggel,hogy te a GONDOL ÁT, (GONDOLÁD ÁD) ami most nemcsak az,hanem azzal hozunk létra mndenünket,itt az, hogy amit nem te csiánálsz,jaja a te gondol -od -odud látod? HIT HŐ SZEMEDDEL A GOLGOTÁN? Naz most itt van a másik nagy DURUING UK,NAGY KÁR? -ami van,hogy itt amcsi?- és a földbull vagy tengerbull jöve fel a bika? Olyan hogy három király? - kedjuk,van a hamis próféta...ne meg amit Mőricka álma alma oda? -ne tegyek? -be $$$...
                      Innenn... Ha lenne olyan, hogy alLátok nyulnának? -jaja ha beszart a halot,bidi a rawatal...?
...Most az hogy ezt le állitani,ha csak egy luk?- bele szólni,szar nikkel?
Acient Alien : Declassified The Exraterrestrial Sinal
DVR- HSTHD...
4ezer méter a tenger alatt (Dark) fekete Oxigén?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1697)