A kettő portugál közül az egyiket el kell zavarni vagy Kaczvinszkit beépíteni és cserepadra ültetni, gondolkodásban és mozgásban is borzalmasan lassúak. Pont a kupameccsen jutott eszembe, hogy az egyikük miatt buktuk az őszi Fradi meccset mert szokásosan elmélázott. ha nem ilyen állóháború van, akkor állandó gólveszély van miattuk.
Rasak pocsék: lassú, semmi keménység nincs benne, lőni nem tud (belsővel próbálkozik állandóan, azt is szarul), kockázatot nem vállal. Bojan Szankovics gyenge reinkarnàciója.
Ami türelem van a Lacoux-val szemben, az elképesztő. Ha mondjuk Geiger csinálna annyi baromságot, mint ő, akkor már itt k.rvaanyázna mindenki. A Fehérvár ellen is 30 centiméteren múlt, hogy összehozzon egy tizenegyest a 90. percben.
szóval utóbbi kettő is mehet
Karamoko messze a legjobb szélsőnk, mert ő tud védelmet bontani. Neki nem az a feladata, hogy gólt lőjön.
Ljuljic pedig gólérzékeny, hiába mozog keveset, de van egy jó lövőtechnikája, és mindig benne van a gól.
Én Brodicsot továbbra sem kedvelem, mert szerintem abban jó, ami nem az ő feladata, és abban szar, amiben ki kellene emelkednie.
végezetül, egy ilyen játékos, mint Fiola, aki tud “rombolni”, kell a csapatba. Én sem voltam optimista vele kapcsolatban, de nagyon hiányzott egy ilyen játékos. Főleg, amikor ilysn Lacoux-Rasak középpályával állunk fel, akik kb. simogatják az ellenfelet