No igen. Van pénztárcám. Néha én is megkérdem megamtól, hogy "de minek, ha nincs benne pénz?" (van úgy néha). Attól függetlenül mindig nálam van. Sose lehet tudni, hogy éppen kivel találkozom, aki esetleg valamilyen ügyből kifolyólag pénzzel akar megdobni. Más okból is állandóan nálam van: ált. farmert hordok, bal első zsebben kulcs, cigi, öngyufa; bal-jobbban walkman;bal-hátul zsepik, telefonszámok(hirtelen, kis fecnikre felírt); jobb-hátul pedig egy régi diákigazolványban az új+személyi, névkártyák,bérlet, (kevésbé hirtelen felírt) telefonszámok. És igen, ott van a pénztárca is. Ha nem lenne ott, könnyedén kiesne a diákim.
Egyébként meg elég gázos lenne eme a felszerelés mellé valahova besajtolni csak úgy a pénzt.
Másik indok: mész hazafelé éjszaka, megszomjazol. Betérsz egy éjjel-nappaliba, veszel vmi innivalót. Fizetsz. De hogyan? Előveszed a pénztárcát, és viszonylag takarva a kivácsi szemek elől, vagy pedig lóbálva a köteg moneyt? Hátha meglátja vmelyik széparcú vásárló, akinek távozásod után eszébe jut, hogy nem is olyan sürgös most neki vásárolni, hiszen öt perc múlva visszajöhetne, és akkor már egy köteg pénzzel több lenne a zsebében. ;-)
Én inkább nem kockáztatok.
Egyébként nem tom, hogy ki követte nyomon, hogy ez a pénztárcás dolog hogyan jött elő. Elég érdekesen. A női részlegben azt mondta valaki, hogy ő az olyan pasikat nem szereti, akiknek pénztárcája van. Nem rossz. Érdekes lehet az ismerkedési módja. "Szia XY vagyok. Van pénztárcád. Igen?! Akkor húzz a francba."
en.tigrisnek pedig: Ha a Blahától elindulsz a Keleti felé, akkor baloldalt lesz egy bőrárus, ahol elég jó pénztárcákat láttam még tavaly. Ha nem Bp-n laksz akkor passz.