Atyuska Creative Commons License 2000.07.06 0 0 275
Örömmel veszem észre, hogy azért van önálló gondolatotok !

Ha valakit érdekel a MILVA lemez, akkor szivesen átmásolom kazettára, mivel nekem is csak úgy van meg. A levél címemet már alul leírtam.

A L'apocalypse des Animaux lemez még abban az időben és abban aminőségnen keletkezett, amikor még - tudtommal - a Mesternek nem ált jobb rendelkezésére. Megfigyelhető, hogy késöbbi válogatásokon fellelhető számok ama lemezről szintén zajosak, habár egy icipicit jobb, mint az eredeti.

Aki főként a pozitív hangulatu lemezeket szereti Vangelistől, annak merem ajánlani az Antarctica - 1988 (1983)-as lemezét. Legalább annyira poyitív hangolatú, mint a Voices, vagy az Oceanic, s annak ellenére, hogy filmzene, nem érződnek a főként filmre adaptált jellemzők.
Megfigyelhetőek, hogy a vissza-visszatérő száncsengő hangok annyira egy világos szánon való utazás hangulatát adják vissza, hogy már mást nem is látni gondolatban, mint a kietlen havas vidéket és azt a néhány szánhúzó kutyát, aki a szánon húz engem. Egyszerűen lenyűgöző.

Idézem JMJ-r a Zoolook című lemezéről : "Én most már menni hogy haza."
ui.:Főként estefelé akkor írok, amikor eMailben elküldöm az aznapi kódolásomat, ezért elnézést, ha valakinek csak késöbb válaszolok.