Tisztul_A_Visztula Creative Commons License 2025.03.31 0 0 91566

Ne haragudj, de én sosem használtam Puma-t. Vagy Puma extra-t. Azt sem tudom, hogy az extra mivel több. Eddig a fejlettséfi szintig nem jutottam el.

Colombus-t használok pár éve, előtte Gyomstop-ot. Én a tanácsokkal ellentétben mindig túl hamar permeteztem, arra emlékszem, hogy a profi Samubá ezt mondta, de amikor a tyúkhúrra felhívtam a figyelmét, akkor meg egyetértett vele. 

S mivel a tavaszi szellőztetéses felülvetés után úgy is lesz még egy hullámban valamennyi gaz (mármint ha a késessel megyek neki, mert azzal érdemben meg is ritkítom) , ezért júniusban még egyszer szoktam.  Ez a hivatalos tanács ellen megy, miszerint évente max. kétszer szabad. Nekem meg néha szokott lenni egy őszi is harmadikként.

Ha én lennék te, akkor tutin kétszer nyomnék valamit, ami éppen célszerű a gazfajták miatt. Egyet a tiszta laphoz tavasz elején, egyet meg a gyepmegnyitás miatt. De hogy nálad mi a többi paraméter, azt passzolom.

A muharral én évekig simán együttéltem, viszont tavaly nyáron most először kihúztam őket eső után könnyedén. Nagy foltok lettek, de mára eltűntek. Úgyhogy még nem tudom, hogy ez mennyire volt jó stratégia, idén nyáron kiderül, hogy ezzel ritkítottam is őket vagy sem.

Előzmény: Safety Gear (91565)