UFOzzuummm... miEeee... jó estét kivánok, megjöttek az Ondóvári husáruk? Jöttel láttak lőttek, sok csirkét tyutyut megfőztek, jó estét kivánok, megjöttek az Ondóvári husáruk?
4.: Kávlézzummmm... pont most képernyőmön, mi lenne ha a föld, őceán éa viz nélkül? Hol van aki teremtette az eget -földet, és uj eget és földet teremt a teremtmenüinek? Zitt az hogy vak vezeti a villágtalant, ami egy egy olyan ragacs -pamacs van mindenek alján, hogyha valaki, parancsaló akar lenni, annak vége, de előbb a világ vége? Zitt csörög itt dörög itt adják elő, hogy ha valaki valamit meg csinált, az egy tárgy, ha most növénye, akkor egy teremtett MÖ gyömlcs, és ha nem terem gyümölcsöt, kivágják? (fita az egyszerü ács mestert?) Zitt rögtön hogy most jönnek akiket a király kiválaszt, és ad nekik 10 -5-4-3-2-1 talentumot, most azoknak meg kell duplázzák rögtöh kasmatyós kamatyóval motyóval, legalább. na most aki egyet kapott, baxhatja! Én ugyanaz vagyok, mert most aki a 10, azé minden csőstól csósztól kamatostul, szarostul belestül, szőröstül bóröstöl, csontostul, DOGOD FAXA, jaja fita, ezek a robot gépeik? -a szart is kitapossák, mert az meg trágya, szartan -ganéDOM -book? Most ami mára, hogy akik nem kaptak tálentumort, na azokkal mi van? -hushegyek-zsirtornyok, tornyosulnak, és most jó lesznek kőolajnak -gázolajnak na meg gáz? -gáz -gőzpüfögészetitovalöködők, ládd egymás seggibe dugják a fejük? -látod? -LÁTOL TOLATOL?
5.: Na hogy amit hogy a pénz -nemek, fita itt most apuénk, CSAK ÖRÖK IGAZSÁG IGAZSÁG KERESŐK VANNAK, SEMMI MÁS NEM SZÁMIT, ÉS AZOK MEGTALÁLJÁK MAGUKAT? -A SÖTÉTBE? Fita ami dögletes hogy a Bbliába meg van minden, de ahoz szem kellene, és vakok vezetik a világtalan-ok? Zitt most apuénk, ládd aki látni akar, abba Atyám még van szikra helle, ezt én mondom, hogy van benne szikra helle. Na most igaz hogy a gazdögöknek nehezebb mint a teve a tü fokon, de itt ez menne, mindenőnkre, mert ki az, aki ne akarna több pénz, és mikor mondaná, hogy nem kell több? Fiteitek füleltek a varázs fuvolát? -a kigyó bóditóAIkat? Most ismét, kecske mét, akik keresik az örök igazságot, azok meg találják, mert bennünk van, de most csak a belünkbe? Na az amit mára, hogy végül is, csak olyan, hogy egy templom, és most házak, de nincs benne? -fita itt az hogy szellem? -NINCS!!! -SZELLENTETT MÜSÉG? Amit hogy vannak a BEL -VÁROSAIK, most amit külvárosok, azok kiszolgáló, ládd BUDA? -PEST? Lehetne mondani, hogy minden ami cégér? -azok ha mesterek is, ládd mesterséges intelliGANcia azaz gének? -jaja AIDÁK? ÉS AIDÁCÓAIK, amik nem hogy nem létszükség, hanem teljesen csak IGA? -Na most belekezdek, hogy vannak FELFAJOK, ÉS AL FAJOK? Fita, itt akik az ALFA -QMEGA, akik ezt létre láéátra llátra, AZOK FÉNYESEK,de azokat te soha mert te egy fa fak vagy zöldségük, de most csak ugy, hogy amiket fél szemmel, hogy OLYAN HOGY BÜN? -BÜNTETŐK, AZT BÜNTETIK KIT? MELEG ÁGYAIK ÉS ÁGYASAIK, SZERET, MÁS KÉP NEM IS LEHET, LÁDD AZ KOSATYA, ÉS KIS BARANYKAJA, ÉS MOST TE AZT AMI MEGETT AZ EGYETLEN SZÜLÖTT, ELEVE LŐTTEK, SZEPLÓLTEN MAGULÁTLAN MESTERSEGGES FOGANTATÁS TATA? KIS BARANYKAJÁVAL, TE MEG TENNÉD AZ EGY SZÜLŐTTEDDEL, TEDD IDE? -TEDD ODA ITT MŐCSINKAJA NE KAPD BE, BEKAPTAD NYEMEC? JAHHH...
6.: Na ebbe, hogy akik EZT LÉTRE HOZTÁK, AZOK IS FÉNYESEK, ÉS AZ ŐK TEREMTETTÉK, ÉS FITA, ITT EGY OLYAN BÜKKENŐ, HOGY APUÉNK: EZ NEM OLYAN AZ AMIT TE AKARSZ, ÉS EZ NEM NEKED LETT CSINÁLVA, sitt egy csitt csak padalatt, biró szarik szék alatt...Zitt a nagymamám, hogy nekünk, zitt most apuénk, neked, nincs halál!!! Fita ma prószáltam az ififimnak (csak icckir félelem meg aggódás van benne és nekem paum, csak örök élet van, amit neked meg kell tudnod, és fita IGAZ NEMIGAZ? Jakik nagyön oda nagyon felelőségtudatos, és most kezdik kapiskálni, hogy az hogy együtt lehetünk, az nekem, mondogatm, de ők is az minden!- minden? -fita azok itt isaz örök éleünkbe vagyunk? Ez most men nem men? -azokónra, aki ha nem bánt senkit, ha beszÉljen, fita itt van a magyarok titka a kutya elásva? Ja ezentül hogy DOGOD A DÖGÖD? HARAPÓS A KUTYA, MEG VIDA MERT MIHÁLY, ITT NE HÁLJ, KICSI KUTYÁT NE CSINÁLJ? -Zitt most vannak a BUKOTT LEBIGGOT BRUGGÓ ANGYALAIK? Na én azokat hivnám CZIBERGÁGÉGÁINAK AKIK A GÉPÜKKEL VRUGGÓZNAK? (FITA ANTALNTISZ MEG A GÖRÖGÖK?) Jaja mestersegges intellegecik? Megjöttek az Ondóvári husáruk? Fita, hogy az termtőtök, mgát adta, kinek? -minek, bna most itt a hus, a husom, vagy a husángom RÁ GOD? Fita, most monduk, az ami kácsinga binga bringa? -Nincsak zitt nemcsak ALFA ALLFAJOKAT HOZTAK LÉTRE, HANEM TE EZT, VAGY RÁGOD,VAGY MOST A SZÁD TÁTOG, NA MEG A LUKAD PU? Ha az atya, a fiát, hasznÁlja MINT A FARKÁT? -hogy megnyerje vagy nyergelje... fita az agyam csak kihagyott, Bornemissza GerGej, ne hergelj, hanem szaporábban nyergelj? Fita, csak ÖRÖK EMBER PÁROK VANNAK!!! Most az ami hus vagy husal is gondolt, az nem marad meg! Zazaz moinden ami elmult, el muliik nincs! -ha te magad és magaddal és maGODdal, nem gondolsz, vagy? GondólkőDom, az ólba szóga? -jőászólba? -jászolba?
Innenn... zitt most ismét, van a növény -világ, állat ál lát világ, és artifica intellegénes robotAIk, és most fita az angyalok is is robotok, és vannak ládd olyaniok mnt én, fényufók, ami most te az hogy te alfajokat hozol létre, s itt még lesz egy pár löketünk, baxunk vagy nem baxunk? LokoMO Diva, Tivadar?
...Mi történik ha az összes NIKik EGYSZERRE ROBBAN, FIT A GONDOLÁTOD ÁT LÁTOD AZ ÁLMOD VAGY!!! -JAJA CSAK MÓRICKA ÁLMA? Fita, ük is magukat pinálják, amit bővebbem, és most téeged is, meg baxtak? -rábaxtál? -fita te csak a baxás buzás kára, na abba is zsizsi? -jaja gyógyszar? a gyógyszar gyarAIkba tabletta? -ha ha ha...$$$... meggógulok véredben, mely gold a golgotán ha ha ha...
...oááá...