Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.05 0 0 228
Lorinc_d!

Én ugyan csak örültem a hírnek, de igazad van, mert korábban kívántam a szakosztály halálát. Elhiszem, ha valaki szerint van hagyománya a Fradiban a női kosárlabdának, de az én életemben nem volt! Én azon nőttem fel, hogy nekünk meg a Tatabányának volt csak első osztályú női és férfi kézicsapata. Legalább annyira érdekeltek a kézis eredmények, mint Csányi országos csúcsai!

Bocs, de én a Tungis lányok sikereinek nem tudok tapsolni!

Egyébként az egyik haverom a Fradiban kézizett és mutatott egy videofelvételt az ifi bajnoki döntőjükről, mikor lehetetlen helyzetből a Tromos-csarnokban verték meg (ha jól emlékszem) 6 góllal a Tromost, ami messze nagyonn játékerőt képviselt, de az előnye birtokában meglehetősen lekezelően játszott. A videót végignézve azt mondtam a haveromnak (túl azon, hogy gratuláltam neki), ezt a videót minden szakosztályban levetíteném, mert megmutatja, hogy mi is az a Fradi-szív és vert helyzetből, az esélyesebb ellen lelkesedéssel is felül lehet kerekedni a nagyobb játékerőn.
Nos, mikor ez az ifi csapat gyakorlatilag a felnőtt csapat gerincét alkotta volna, előbb a másodosztályban indíttatta el Szívós a csapatot (természetesen így többen el kellett hogy menjenek a csapatból), majd később teljesen megszüntette a szakosztályt - pénzhiányra hivatkozva. Ezt követően (1-2 évre - már nem emlékszem) megvette a Tungi-lányokat, akik előtte (kis trúlzással) azt sem tudták, hol a IX. kerület...

Előzmény: Lorinc_d (226)