MathiasR Creative Commons License 2000.07.05 0 0 219
Igaz, amit boncolgatsz, és nehéz is megítélni, hogy mi a pontos ok, hogy tényleg a szabályváltozásokkal annyira nehéz lett ezekkel a kocsikkal előzni, vagy más egyéb ?
Node !
Most Coolhard bizonyította, hogy lehet, meg hogy tud is . Hát ki a franc tiltotta neki , hogy ezt máskor is csinálja ? Vagy olyan nagy teher a pénz, hogy azt a meglévőt nem kockáztatja senki ? Vagy igazándiból csak négyen-öten vannak, akik képesek (néha ! )
arra, amire Ayrton bármikor az volt, hogy teljes gőzzel, és csak a győzelemre törve vezessenek ?
Itt van ez a Mika Hakka. Nekem nagyon szimpátikus, de amit az utolsó néhány versenyen művel, az undorító. Mintha elfelejtette volna, hogy ez a Forma-1, és hogy ő az egyik legjobb kocsiban ül ! Úgy megy időnként, mintha veteránautós baráti találkozón körözgetne. Ezért én nem fizetnék millió dolcsikat neki. Ha úgy érzi, hogy sok az izgalomból, hogy ki kell kapcsolódnia, akkor vegye a sapkáját. Mindenki kellemesen fog emlékezni rá. De így csak a nyál gyűlik az ember szájában, mint pl. Piquet esetében, aki sikeresen leküzdötte magát háromszoros világbajnokként a hobbyvezetők szintjére, és őszintén, kiben maradt pozitív kép róla. Mert van azért arra is példa (Mansell, Alesi, stb....), hogy "korosabb" pilóták nagyon keményen nyomják, az utolsó leheletükig, ők benne is lesznek a halhatatlanok csarnokában, ahogy illik....
No persze, ahol a fő helyen Ayrton Jim Clarkkal. J-M. Fangioval és a többiekkel együtt található !! (o:
Na de a mostaniak közül ?
Ez itt a befejezetlen mondat.
MathiasR

Előzmény: zlotyi11 (218)