Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.04 0 0 217
Lorinc_d!

Igen! Valami megviláglott előttem! Mától szeretem a franciákat! Sőt nem csupán a franciákat, hanem a románokat is megszerettem írásodat olvasva, de a tótokat mostantól kimondottan barátként kezelem. Talán az első fordulóban az MTK meccsére megyek inkább ki, mint a Fradiéra! (Bocs, a cinikus felvezetésért, de ezek a sorok következnek írásodból!)

Én ugyan nem éltem Franciaaországban, de nekem az a kétszer 3 nap is tökéletesen elég volt, amit ott töltöttem. Még egy ilyen senkiházi népet nehéz lenne mutatnod (legalább is azon a környéken)! Én is tudom, hogy Magyarországot nem ismerik, de talán pont ez az ami miatt még jobban gyűlölöm őket! Végezz közvéleménykutatást majd itthon is (ha még hazatérsz), hogy itthon, 10-ből hány ember mondja meg Franciaország fővárosát!

Az elmúlt években inkább azt jegyzem, ha valahol hallottak már kicsi országunkról (ilyen is volt, de nem Franciaországban)!

Tetszik a "francia" foci?! Mi volt benne a francia?! Még azt se mondom, hogy kisebbségben voltak a franciák, mert ezt már alig lehet kisebbségnek nevezni... Ajánlom legközelebb az Afrika-kupa mérkőzéseinek megtekintését, ahol szintén nagyon jó focit láthatsz - de ott legalább nem csapnak be azzal, hogy Európa Bajnokságnak nevezik! (Nekem semmi bajom az afrikai és az ázsiai focival!)

Amit a Fradiról írtál, azzal kapcsolatban pedig annyi megjegyzésem van, hogy én (pl.) az Ybl irodájában fizettem be a pénzt, így egyértelmű hogy hol van... (Ismétlem, nem az a pár ezres fáj, amit buktam, hanem az, ahogy semmibe vettek - és ez különbség! Ha néhány év múlva mégis megcsinálnák, akkor sem lenne már ugyanaz! A Centimeccs se ér semmit néhány év múlva!)

Ezt is írtam már korábban, hogy Torgyán, de beszéljünk inkább általában egy labdarúgócsapat elnökéről, nem tud (és nem is kell) főállásban foglalkozni a csapat ügyeivel. Neki csupán a súgók kiválasztását kell elvégezni. A felelőssége erre terjed ki, de ha rosszat súgnak, akkor is a súgó az első számú felelős!!!

(Most lehet, hülyeséget írok, de a ffi teke szakosztály már nem a Csányi-féle, csupán a nők nyerték meg a bajnokságot, míg a ffi jó középcsapat lett.)

Szívóst utálom, mert a Torgyán előtti gazdasági helyzetet, a csapat csődközeli helyzetét ő, illetve az ő döntéseinek következményei idézték elő.

Én nem tudom mi a helyzet a klubnál (én nem vagyok bennfentes), de a "Fradit féltők" próbálkozásait úgy érzem, mint a korábbi rablók elkeseredett harcát, hogy valami további konchoz juthassanak... Én meg egy-két ingyenjegyen kívül (de ezeket is egy kezemen össze tudom számolni) semmit nem kaptam a klubtól, így hidd el, hogy csak a Fradi érdekel, és semmi hasznom sem származik abból ha Torgyán van Páncsiccsal, és nem pedig a Máté, vagy a Fenyő (RIP), vagy akárki más!

Különben meg benned nagyot csalódtam, mert mintha korábbi írásaidból nem ilyen szellemiséget olvastam volna ki - de lehet, csak megtévesztett, hogy Contra ismerőse vagy...

Előzmény: Lorinc_d (215)