Márton Lipcsik Creative Commons License 2025.03.18 0 0 10414

Kedves kibuktatás!

Én magyarul és azt hiszem, érthetően kértem, hogy közölje velem azt a BH 2000 évi 500-ik sorszámon közzétett Legf.Bír eseti döntést, amelyben állítólag ott a bizonyíték, hogy az ÁLLAM elleni polgári kártérítési igények nem évülnek el,  mert annak ismeretre hiányában nem tudok érdemben állást foglalni...

Erre ezrendszer is hivatkozik a cégbíróság és Balázs közötti bármilyen jogviszonyra, amely szerint 1995. március 22-én a csalás bűntette befejkeződött!!!??? Ezt valóban "ezerszer" leírta már, de soha nem tett miatta büntető feljelentést! Gondolom, hogy a egyrészt az azóta eltelt 40 év miatt az már elévülhetett, és hogy a "csalás" büntette miatt más címen már lefolytattak egy jogerősen befejeződött bűntető eljárást, és a kétszeres eljárás tilaslma is akadályt jelenthet. 

Ha nem kívánja velem a kért Legf.Bír döntést közölni, úgy azt írja meg, és én tudomásul veszem! De nem kívánok foglalkozni egy 40 éve elévült üggyel, viszont, ha a polgárjogi kártérítési igény érvényesítését az ÖOn  által titokban tartott ítélet felcsillantaná, úgy más lenne a gyerek fekvése. Éles elméjét tehát addig ne fényesítse tobább a 40 évvel ezelőtti ügyön, amig nem segít át engem a legelső akadályon ahhoz, hogy az eredeti kérdésére választ adhassak.