tucsok13 Creative Commons License 2025.03.17 0 0 27220

Igen, de amennyire f.s LA, annyira cool a 66-os út meg az az egész környék.. SF klassz, de ha már oda megy valaki, akkor érdemes barangolni a coast-on - Big Sur és a Hearst Castle lefelé, vagy felfelé a Redwood-ok fantasztikusak, onnan már nem indulnék el Vegas irányába.

Mi jövő hónap közepén megyünk SF-ba, felmegyünk Mendocino, Fort Bragg magasságáig és aztán lefelé Big Sur-ig. És megnézzük az Alcatraz éjszakai túráját. Kíváncsi vagyok, milyen időnk lesz. Ezen a tájon már többször jártunk, így nincs nagy nyomás, hogy mit nézzünk meg, inkább kirándulni tervezünk sokat.

BTW, ezt ma láttam a FB-n: 

https://www.traveller365.com/articles/19-Places-in-the-US-You-NEED-to-See-Before-You-Die. Nem rossz lista, nekem 14 pipa, 2 már eleve a listán volt (Alaska, Hawaii) és most még kettőt felraktam :)

/egyébként eszembe jutottál a héten.. képzeld a szomszéd utcában a szél ráborított egy korhadt fát egy Mustang tetejére... a szívem szakadt meg. A srác mindig beáll vele, de most szerelték a napelemet és fel van állványozva a ház, emiatt átállt a szomszéd elé. ááááááá, borzalom/

Előzmény: Aszpirin (27218)