Lőrincz Creative Commons License 2000.07.04 0 0 256
Sziasztok!
Látom megy a nyaralaás, alig van aki itt jelentkezik! Na ezért tartok egy kis élménybeszámolót! Remélem nem veszitek rossz néven??? Szóval múlt hét végén három napra Budapestre kellett mennem, sokat nem tudtam mászkálni, mivel családi programom volt. A Verena boltba elmentwem, és vettem egy Patchwork-Diana ujságot 1250 Ft-ért. Ajánlom ezt az ujságot, mivel sok minden van benne. A leirások elején a patchwork készités alapjai vannak. Igaz német nyelven de elég szemléletesen. Én valakinek a segitségével megmagyaritanám (van egy lengyel és egy orosz változatom is!) A magyaritás alatt azt érteném, hogy a copyright-et plussz szöveggel oldanánk meg. Rajzolni nem tudok! Mármint számitógépen. Itt láttam a Halász Edit könyvét, ami a Könyvhétre megjelenik ujra. Ajánlom mindenkinek a könyvet, mert a hasznossága mellett igen szép is. Valami dijat is nyert. Ez nem forditás, hanem igazi magyar szerző műveit bemutató könyv. Sok jó dolog van benne. Itt láttam egy német szerző müvét a textilfestésről, kicsit borsos ára volt közel 3000 Ft. már nem volt pénzem.
A varrógéphez és személyesen kicsit ráfaragtam a Singerre, viszont a Singer boltban igen kedvesek voltak és sokat segitettek. Ha gépet akarsz venni, elég, ha az egyenes varrást és a cikk-cakk varrást tudja, ugyse himzésre veszed. Minél több funkciója van a gépnek, annál kényesebb. Különösen érzékeny a cérnára! Én az én csoda Singeremmel kitapasztaltam, hogy csak a méregdrága német cérnát szereti. Külön szám egy uj anyag beállitása a cérnával. Szóval egyszerű és általad is könnyen beállitható gépet vegyél. Általában majdnem minden márkában van egyszerűbb gép is. Ha megvetted, jól jegyezd meg hol van a márkaboltja és légy velük jóba.
Sziasztok:Lőrincz