repcsepista Creative Commons License 2025.03.16 0 0 1654

UFOzzuummm... miEeee... A Magyarok Istenlére esküszünk esküszünk, hogy rabok (bookKosok) robotuk, nem vagyunk, hanem szabad magyarok fénymadarak vagyunk, és csak az vagyunk? Mi is ufo-k vagyunk? UFO-k? -mede mad de mada? -fak? -in bolha az ingébe Hu? -huhu -madár? -Whooo...tüzet betüzokád,vagy akád?-kakÁtok? -a kádba sonka? -sózótt Erdélyi abárdolt szallona?-fatál? de hol a Székkel kapu, fakapu?
                       4.: Kávézzuummm... vizen hajózzuummm...vagy sétáljunk, ami lehetséges, igen az éggel, és az a fénymadár, azaz zitt most én hogy hogy hivtuk, hivjuk azt a szigetelt drótot, amit bedugtunk a konektorba, a menyem hosszabitó? Naz az van, hogy ha te nem mint robot teremtmenüük vagy, fita itt előszőr a gondolkodással van a baj, és most az áll fent,hogy miért nem értek én, mindenem, ami ha semmit, na minimum az hogy me mássz a fára stbbb...de miért álmomba, és magam -át tudom gondolni? -miért nem a gondolátom vagyok, amit most csak röviden, és és miért nem tudhatok meg itt is, mindent,ami fita, még itt is ki ki borultam,és apuénk, pitim gondolkodj, és most jaja...de MAGYAR RULL!!! Most az, hogy az egész föld nyelve?- egy vala,és most egyet értettünk,ami ma is fenn kell hogy álljon,(sitipitm a székre, le ne ess $$$... zett itt igy, ha nem bánt senkit, had vagy hadd hagyd beszÉljen? Most az hogy kint okoznék ha most azt, hogy te látod, hogy csak ÖRÖK ÉLETÜNK ÜNK,NEM ÜK? -NEMÜK? NEM ÜK? A NEMESEK? -JAJA MERT MÁR LEESETT A PAP AZ ÁGYRÓL TWIST... lemet a bőr a fa szára,na kificamodott a nyaka kitört, a háta? Ládd az az egyszeri ember, aki az angyalával birkózott? Most fita, apuénk becsngőztek, de ki tudja merre visz a végzet, csak nekik van!!!- mi az igaz,nemigaz? -annak meg tudja mutatni nekem, neked, nekünk? -a napot? Na apuénk, miért nem ugy beszélsz,ládd most az hogy én megbántottam volna, smirna! -volna! -fosss... na most mondom a fiamnak, addig mig nem mondtad hogy foss az agyad, nem mertem ...gondolni igen, de itt hogy mondhatok olyat, mikor itt van a teremtés koronája? -megmetszve? .a sógor, (el is zvarták,őkmeg összefaricskálták) kivágta a fügefak koronáját, azon nincs füge? -fügefa adj fügét? -nincsak az itt is az? -lenne?
..                 5.: Zitt csak az Isened ned?- imádd? Na egg gicsit, ládd most végleg, azaz EZ AZ AGYUNK TÉNLEG FOSSS...EZ AZ EGÉSZ EGY ROBOT -AGY-AGYU-AGYU LÉTESIT? -ITT MOST AZ HA FÖNETIKUSAN KUSS AZ SZAR? Fita, a kis kölyök, 42 hóapos, és van mikor ládd moSt is taknyolt, mindenre azt mondja kaka. Én kérdem tőlletek, mi az ami itt meg marad? -ha nem a vég terméKÉJAIk? - és az $$$...Ne huzom a belem, mert itt fita, itt a gondol látod? Hogy robotok vagyunk, ugy hogy minden is, meg mindeki az? Nem mert azok a magyarok, az MTÉK? De most a többi testvériségek, ládd itt az van, hogy MI ÖRÖK EGYEK, EGYÉNEK IS EGY ÉNEK, HOGY A MI ISTATYÁNKMAMÁNK . GYEREKÉINK -TESTVÉRKÉINK SZEMEM -SZEMÜNK FÉNYE, MOST EZ AZ,HOGY AMIT NEKEM MJÉZINK INK, LÁDD OLYAN VAGY MINT ÉN, AZ ÉN NAPTÜKRÖMBE?- HOGY ELŐBB KELL SZERETNI, AMIT MOST APUÉNK, NEKED ELŐBB LENNI KELL, (FITA AZ AZ EGÉSZ ÉG ÉSZ EMEBER SZIKRA VETI GYEREK -ED EDD?) -és most nem cifrázom, tudod ezt gondolni? Zitt most amivel birKÓDzok, hogy ezzel szembe van egy másik olyen de fekete bolygó? Ez az hogy UJ EGET ÉS FÖLDET TEREMTEK NEKTEK, na most mi magyarok? ABCZULLAH ULTIKAKA SZAGODGOD DÖGSZAGOD, MI NEM HOGY NEM VAGYUNK BENNE, hanem nekem azt, előbb megpróbáltam apumat hibáztani okolni hogy miért csináltál engem? Mos az, hogy MINKET NEM CSINÁLT FEL, MEG LE (SZART) SENKI, HANEM MI MAGUNKTUL-BULL MAGUNK-ÁT CSINÁLJUK!!! FITA HA NAP, AZ EGY LUK? Nizzitek, amiért ilyen sokat sirok?-szinte remegek,még a nyár is hideg nyál? Puskás lő, Hidekuti véd? Már akkor semminek se tudtam örülni, és semmi $$$...fáj, de mégis, mert itt az hogy NEM AZT KERESSÜK,AMI VAN, HANEM AMI NINCS? -ESZÜNK?
                         6: Fita Suny Sanyinkat, Édesanyám ha látnád,mily nyoMORrba ROMBA él fiad, na az én anyum, vagy ember lesz belőled, vagy meg döglesz! (de itt is a magyar hátul lép be a csapó ajtoKON és elől jön ki?) Na most, itt az aki mind a két fél -oldal borda? -ezt ha valahol látok egy hasonló fgurát, fita ez ha meglátod, akkir rögtön felismered ezt a figurát, minden itti nagyzsáGODokba! Fita, én még csak.miutan a népem,hogy direkig törő szakitó, (...meg szakadna rögtön a szived?) valakik nem hogy nyomor, hanem valami olyat akarnak, hogy a magyar -magyarok álmunk, eszünkbe ne jusson? Fita ma is, mdindeNUK előtt, az MELÉKÜNK ÜK? HA NEM TÖRÖLNÉNEK? -de mqgukat? Na előbb, ahoz hogy ezt tehessék velünk, le kellett degenerálni, hogy BÜNŐS VAGY-TOK? Fita ezek NEMHOGY NEM EMBEREK, hanem ha csak egy gyerek lenne akinak pedófeka -mazovista szülei? SZÜ -LE? FITA EZEK ROBOTOK!!! -Zitt most az állatokkal vagyok hadilápon? -ha eteted őket, gondjukat viseled,akkor szeretnek? ŐŐK felruház és táplál,ŐŐK rád gondod visel, gondolod? Zitt most azzal hogy egy páran, egymásra leltünk? -lehel betöltve? -fényt lehel le hell, Lehell? Fita, itt akik robotok, na most ez redkivül frontos, itt dől el minden, hogy ha te keresed azokat, akik olyan ok mint én te mi ti ők? Hogy a csakrádnak rád jár a rud?- meg kell nyilnia az nem vitás! Ami van, én A MAGYAR-OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, piros fehér züld, de Lila? - ez az, hogy te gondolod,hogy ezeket, pl. -itt ez egy robot -canniball balga bollingó, és ezek vissza az ürbe akarnának meneküln!!! Most az hogy féltem, hogy a gondoláttaimat kitalálják, na most fita, itt azt hogy nekem nincs halál? KÉP? MERT DIREKT A MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, és most hogy elérkeztünk a klamatyóhoz? Mi magyarok, mi mindent rudnunk kell, de ami ez, ezt nem lehet, mert ez egy ROBOT KÉPZÓ ÉS AZ ÜRBE ÜRÜLÉKEK,na most ez a bollingó is az!
                        Innen fény fény fény... igazság, vagy mi az ami te meg én nem tudhatunk NUK, most ők jönnek, hogy magukat puk? -cupp... suppp... Fita, azoknak minden ami az emberiség pusztitása kára, le állitani, és jobb előbb, mint soha? -napján,vas áru nap jött meg a folyásom, bedagadt mind a két tojásom...
HOGY 1948 MÁRCISUS 15? TALLPRA MAGYAR LÓRA, MI VAN HA TÉNLEG UFO -k,AZ ÉGEN AZ ÉGGEL? NYEREG ALATT PUHINTOTT HUS?- NA HA NÁTHA A TE HUSOD?
VIG VÉG ENDRUDNAK, VÉGE? KAPACKA? Fita, itt az ami benned, az az hogy félned kell, ami félelem vissza?
...az indonéz gyerek 20 tyuktojást tojt!
...Alien valóság a fényképen, fény kép?
...testenkivüli, élet után? -a filmen?
...FITA AI COPILÓT A FILMEM, ami van, amit most MJÉZINK és én, hogy pitim, mindent jóra, ami van olyan? -na az van, ami nem jó? -jó hogy elmult?-málik? -ha nincs halál? -fita az az, hogy ez egy robot létesitmennüük? -szar! -rasz? Fita, amit CONUK, az megsemmisiti őket is? -a vége? -a tul élőket? -nincs több tul élő? -tulkok? -fita ha van ellensegedd akár tudatosan vagy tudatlanul 1 nyul, jaja alád nyul?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1653)