__Tibi Creative Commons License 2000.07.03 0 0 29
Kisfiúzd azt a digó anyádat. Elárúlnád, hogy hány olasz bajnokin voltál eddig életedben és mennyi bajnokit láttál tavaly legalább a tévében? Én voltam és minden héten látok minimum egyet. Sajnálom, hogy neked csak a Rai összefoglalója marad.

A reagálásod mindenre az, hogy divatdrukker. Milyen divatrukker vagyok én szerinted? Mit tudsz te egyáltalán rólam? Szánalmas kis féreg vagy akit jobban megvetek, mint a kedvenc csapatom bármely ellendrukkerét.

Tudod nekem nem Albertini meg Maldini a világ legbalszerencsésebb játékosa, hanem Czibor, Kocsis, Zakariás, Puskás stb. Bár szerintem ezek a nevek neked semmit sem monadanak.

Vannak olyan honi olasz drukkerek akiket sokra tartok, mint pl. Zoltán akivel tegnap néztem a meccset. Mondjuk ő ért is a focihoz, pláne a Calcio-hoz, ami rólad nem mondható el. Ő viszont velem együtt a magyaroknak fog olézni ősszel.

Téged meg szeretettel várlak meccs előtt egy kis csevegésre. Bár gondolom a vendégszektorból nehezen fognak kiengedni. Meg azért el fog tartani egy ideig amíg sikerül teljesen kinyalakodni magad. No nem mintha annyi olasz érkezne, de az a pár neked köszönhetően legalább jól fogja magát érezni.

Hajrá Magyarország!!!

Dr. Tibi

Előzmény: Professzor úr (24)