UFOzzuummm... miEeee... Isten? -ki teremté az eget a földet, szava mindenfelé felé? -támaszta életet szeret etet, vagy ha nincs Isytenetek, egymást baxÁtok egyétek? Ne feled, Istenek vagyunk! -magyar -ok?
1.: 3/8. A KÉP? -AZ HOGY MAGYARISTENESZTEK ESZTEK ESZETEK, ESZÜNK? -MADÁRFÉSZKEK MAGYAROK VILÁGUNK, AMI MAGYAR ISTEN GYEREKÉINK VILÁGOD ÉS MI CSINÁLJUK, SENKI MÁS, NEM IS CSINÁLHATJA, MERT MI MAGUNKAT IS FEL VAGY LE? -CSINÁLJUK? Ezt ugy, hogy ahogy te gondolod, de magyar RULL, mert ha te nem vagy ott, ahol a MI MAGYAROK ISTENÜNK,MINAPUNK APUNKANYAUK FÉNYATYÁNKMAMÁNK GYEREKÉJEINK, SZEMÜNK FÉNYÜNK, AKKOR KI CSINÁLTA FEL A BIRKÁDAT -KECSKEGIDÁDAT ÉS KI AD NEKED ENNI? Igen minden hogy GONDOL ÁT LÁT, azaz az anyagokon is midenen vak pali vak pali át át lát, a szitán is meg a szulápon? Tröha az első, hogy MAGYAR OK CSALÁDÁM., ÉS ÉN VAGYOK A DAM-MADAM? -JAJA A FA LÁDÁM? -VASLÁDA VASKAPU? FAKAPUK FAK APU? -A PU? Fita, ma a idifiam szülinapja vala, és most jó reggelt, 20 éves vagyok, boldog szüli napot,és ha nem tudtam volna meg, tehát meghaltam?- az az ha te magyarull gondolkodol te a saját álmod rémembere vagy!!!- és beszéltem apuénkkal, és ami van, itt csak halál hall áll?- és az is beszart a halot,bidi a rawatal, na mindenek előtt felette, MI MAGYAROK MI CSINÁLJUK NEMCSAK MAGUNKAT KATONA BÁCSI HAPTÁKBA,ÉS ÁT IS, AZAZ EGY EGY TRÁGYA DOMBOK BOOK, HOGY ŐK CSINÁLTAK BENNÜNKET, MIKOR MAGUAKAT $$$... NINCS PÉNZ UR? -NINCS SEMMI CSAK SVIT A SZÉL, AZ $$$... SIVATAG AZ $$$...SEMMI SE MI MI VAN AZ ÜRBE, SEGGED NE TÜRD BE BUKFENC BOOK FERENC REFERENC? Most a KÉP? Mi csináljuk a MI NAPUNKAT, SMINDEN NAP KARÁCSONT, ÉS MINDEN NAP? S MIDNENÜNK NAPPAL, SIPPAL .DOBBAL NYÁRI HEGEDÜVEL DE DÜHVEL, MERT DÜLJ BE, ÁLLJ NÉGYKÉZ LÁB? FOSSS...
2.: Előszőr, hogy ÉN ITT, AZONNAL HOGY KIBUJTAM AZ ÉN ÉDESANYÁM LUKÁBUL, jaja emlékszek rá! Fita, itt állandóan ez a barom -agyvelő? -állandóan törÖl mindent, amit most A MAGYAROK IS VANNAK? Naz ez az, hogy rögtön, pl.- a legtöbbzör, este, hogy hogy tudok el jutni az enyéimhez, kik azok gazok, vagy mi azok miMÓzáAIk? -MOR-ZSÁK, PACALUK A PESTIZSÁKBA? HÁTIZSÁK, NINCSA MOST 50 EZER ANGLOUNION HUSZÁR, HUSÁR, MEGJÖTTEK AZ ONDÓVÁRI HUSÁRUK? Fita, a KONUK KÓNA, AZ AZ AKI TÉLNEG EGY KONFEJ? ZNA LEIRTAM, HOGY MOST ALULRULL, (SZAGÖLJUK AZ IBOLLÁD) TEHÁT EZ MOST KINT VAN AZ ÜRBE UR ÉS TUR ÉS TURHA? Na ezt láttam, hogy az ami az 50/50? Az ami most történik, és minden ami habyruzás -hybridállás -háboruzás, az ennek az KONUKNAK,fita,egy olyan,mint egy szobor, de egy rovar? -RO RO RORRR...WAR? Zna minden háboruuk,a kezdetüktul fogva ennek a KONUKNAK a kezében van, és két keze van,(jaja a szent hármas, azaz két ROWARA??? -fitlejal ez PÁNCÉLba öltöznek?-namost ezek roWARok ládd most a szent föl/desurak a szent földesuraik ura -mura móra moraközi lovAIk? -az? -fiteiljuk az anglóUNIONISTÁAIKAT? -volt szovejetUNIONUK? Fita,végül is csak egy UJ, UJ ÉG UJ FÖLD, DE NAGYLÁBUJ? BUJ BUJ BUJÁÁÁ... fiteljuk a NUKINUK SOKK, nincsak az összes juturÓSA ADÓSA puna Sára, kis nyuszi -puszijaik, bevertek egy csomo NUKIJUHAIKAT? IHAJ CSUHAJ SOSE HALUNK MEG? Most az hogy az enyéimÉt ÉT?- ezt most ugy, hogy ÉN APUÉNKkAL A MI ISTEN -NAPISTENUNK (NUK, kellene?) SZÜLEINKKEL -TESTVÉREINKELL KEL KELL, TALLPRA MAGYAR, CSINÁLUNK MIDNENÜNKET, ÉS A MI VILÁGUNKAT (SZEMÜNKKEL KEZDVE FÜLÜNK FÜLELÜNK? -LÁTVA HALLAVA HALVA, KI LEHET MENI A KLOTYÓJUKBULL) ÉS ITT AZ HOGY ISTEN KI TEREMTÉTTED NEM HANEM MA IS MI CSINÁLJKUK MAGUNKAT!- AZ EGED A FÖDLED, A NAPOD A CSILLAGODAT, MOST TE EGY VAGY, AKI EGY ISTEN, ÉS ÉN MODOM NEKTEK, TI IS A FÉNYTESVÉREIM TULRULL TURULL MADARAIM VAGYTOK, ÉS HA EGY ISTEN =MIND, és az te meg én FÉNYEM NAPOM csinálom pinálom tirárrom, azaz neked CSAK az magyarok családok MTÉK KÉK? -ÉK, UGY LÁSSÁK A TE TI VILÁGOSÁGOD HANGOD, HOGY A TE VILÁGOD, ÉS AZ LENNE NÉLKÜLED? Na fita, nekem a mi Sunyi-Sanyink, na most itt ténleg, ez az agy, ez azzal, hogy eleve romlott, az hogy ez képtelen a fényt befogadni? (csak hus termelésre és reproduktuk repliákátoruk ösztönzése?) Naz most, itt itt van, hogy apuénk, na az az magyarok Isten-e?
3.: Amit elértem a fiammal, de már a kis kölyök is, nem akarja hogy meghaljak, sőtt...NEKÜNK NINCS OLYAN,és az azzal jön, hogy öregszünk, és ismét gyerekké leszün? -tehetetlen? -és most fita,mert én hogy ha meghalsz, ezt nagymamám, és nekünk, magyaroknak nincs olyan, holott a Bbliát midnen nap meg este olvasta nekem,(de érdeklet és ma is csak most az ami nekem lett szeecizve +?) és ott mindenki meghalt!- hótt, vót? (fita ezek robotoknak is, kimustátak és azolvasztóba velük, na oda maguktul, mit gondolok, mirét kapták meg a NUKINUK? Na most, itt az hogy az első lenne, hogy ténleg szabad mondani akármit, csak ne emelj kezet senkidre, és ne tégy kárt semmibe! Zitt vissza, hogy akik FEGYVERT GONDOLTAK IS, azokat be kellett engedjék a faluk fa luk közösségek,na most én egy az egy nemcsak kapcslélátátba vagyok amit ma UFO-k? -hanem az vagyok! Figyeljuk meg hogy ez a foss agyuk, és hus -pacaluk, hogy miért, és hogy müködik, és az Ürur csodásan müködik dik? -hazudik? Zitt az hogy minket senki nem tud meg változtatni magyarok, és nem is akarunk! Na most itt a HANGUNK A HANGUK? A gondom rögtön olyan 3éves vagyok, jönnek a ÁVH ponyvás FORD kocsik, falhoz állitanak, és mindent kipucoltak a votl zsidó kóser vágóhid -mászárszák és kis üzlet elől, és nem félek? -apumat igen!- de apum meg engem, vi...azt nem az almom? -soha! Most az örökké valóságUNKban vagyunk? (fita, más nincs!!!) -nekem van apum, na meg szerető családom, és azt én sohe e nem nem hagyom? Fita,ez az amikor odakerülünk, amit halál előtti élmény, s van halál utáni is? -gondolkodol, magyar RULL? Most az hogy ahoz ogy ür állomásaikat elkezdhetnék, ahoz a jelenlegi kapacitásnak a 100 xorosorosa is kevés lenne, mert ezek életet teremteni? -mikor élettelenek? Na itt csak TALÁLKOZÁS LEHET, (nizzitek az csak egyéni, mert neked el kell jutnod oda,ahol a part szakad?) ami ezek akik az ürÜrak, ürülékeik, ezek soha, ha meg láttad őket? -sose voltak sose less...hazudik a szemed, szemetek?
Innenn...Eltünik majd a nagy homály a sötétség, de ha felhőn tul, téged? gigazoka gazok gázok, FIN GOD? -fingaTÓaik? -klotty klotty...zürbölnek zübörögnek dühbörögnek az zürbe jó nekik?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...