Atyuska Creative Commons License 2000.07.03 0 1 265
Alapvetően neked nem a diszharmóniákkal van bajom, hanem a Beauborgi érzelmek dekódolásával. Mellesleg az egyik nagy kedvencem a See You Later. Annak idején a Petőfi rádió Reggeli csúcs című músor rendhagyó betétzenéje volt.
S épp a késöbb látlak című lemezzel kapcsolatban egy újabb idézet ama könyvből :

"See You Later - találkozunk késöbb : még sohasem csaptál be - még minden randevúnkon ott voltál, örültél nekem, örültünk egymásnak - most is ott leszel - ha lesz késöbb. Éppen telefonon beszélünk - tudod , a szám a régi, Albedo 039, és ez marad akkor is, ha tengerentúlra költözöm - miközben kint elrendelnek valami ostoba riadót.
Egy gépies hang arra tanít, hogyan kell rendeltetésszerűen felvenni a gázálarcot. Még soha senki nem próbálta ki őket éles helyzetben. Azt hallottam, hogy a gázálarc alatt összekeverednek az emberi nyelvek, úgy, mint a legenda szerint a Bábel toronyban. De lehet, hogy ezek a hangok csak azt akarják elhitetni velem, hogy már rég a túlvilágon vagyok. Vagy a túlvilág jött el hozzám ? Felébresztem magamat és ott állok saját ágyamnál falfehéren."