repcsepista Creative Commons License 2025.03.05 0 0 1633

UFOzzuuu... miEeee... a kigyó magaj sár -husevők kannibelák-belek, az asszon magja madarak, magevők, de nem magvukat?
                       1.: 3/5. A KÉP? Minden külső benső elektromosság és mágneses $$$... Ég, és minden itt drótozás foltozás, adjanak adjanak, a szegén koldusnak, na az a bedás, és pás -sáp -ölés, disznó óljaik, meg torjaik? Zitt ki teremtete az Éged a földet, szava? -vagy sava, hugysava, mindenütt támaszta életet, Feltámdási nap, ó jöjj elő, fel a követ Jézus (juhusUK) él, a halálból im az Ur? -fita ha meghalt értük, az az övék? -na a juhusuk, vagy pásztorkok, van gülünbüNUK? Jaja itt vannak azok a mesék, de azokban ami magyar -népemesék, van tanulság? -és végül is, legyőzzük végre a háborut borut rut rut rut...szebb a páva mint a pulka, mert pulyka mérges pulyka rut rut rut...Debrecenbe kéne menni, pulyka kakast kéne venni enni, vigyázz kocsis lyukas a kas, kiugrik a pulyka kakas, a kas $$$...bul? Naz az álmom, hogy jövök vissza, na itt az idó, most vagy soha, azaz most az hogy halál? -az a tudatlanság -lenség? -a földön, vagy a földbe lenni enni jó? -sárt? Nadon fita,most csak egy ember? -na az mad-ár, és most monduk gyüvök vissza, (mnden az örökegyégvilgon az enyém, most MJÉZUNK BANK? -juhusuk?) és most a teljes fényemmel -napommal, és most itt, a földbe -belsejébe egy kigyóra találok, ami tisza drótozás és amit K-belezés? Fits egy kigyó, és egy madár? Vissza, csak egy ember? -aki ember párba, tehát olyan,hogy amit itt, hogy nincs párja, a betyárhoz hü a párja, pára, kerékpára,nem csalná meg a rózsája (ly) sohasem? Tessetek figyelni, valahogy elő kell hozzam -adjam a lopott holmit? Az Ur, éjfélkor az 12:30 -jönni fog de jönni fog,fog, de nem sötétségbe? -seggbe dugó, huzó?-na mi a zürbÖlés? Fita a kigyó fajta, az csak a bele és a bigyója? A bigyózó a bigyózó láre láre le, van lejjebb, feljebb emeljetek feljebb a bün? -fita a kigyóógyik gépezetik warrógépezet, az eleve egy gyilkos machIna, vasut? -vasszShIlla? -illat ár? -dög szaGOD? -husuk vagy, buta korpa a vájuikba állatuk? Fita, itt most kimondottan PÁL apstol a tollas, apogáNUKisaik nagy tanitója, akik tollas madárnak adta ki magÁT, fita a kigyó magva? akkor is a arany bárány a bunda? -aranybornew?
                     2.: Itt apuénk, mindenk klutya egy kutya, és minden didó egy duda? Fita, ha husod van, akkor te kigyó (is? vagy ez vagy az gaz?) vagy! Na most, hogy ki vagy, hát csak az magról választott szüleid = Istened nedü, tudja csak neked meg mondani, Dani, szeretnék szerelmet vallani, jaja adóbevalás gyónás meg Jónás? -a nagy cethal gyomrába?-abba vagyunk? Na most az ami az összes olyan, hogy csoda meg csodák csodája, a szövetség ládája? -frigy láda? Most ha gondolod azt, amit én gondolok, az bizon elektromos áram -láss, (fény) áramlat lat lator letör, vagy zizzegel, és az ideged bizerékel kel kell? Fita, ma reggel a fiaimnak, csak örök élet van, és azt lehet gondolni, de ha nincs? -az a hall áll? -nem érteni magyarull? Fita, azt hogy mi madarak vagyunk, ezt én apuénktul is hallottam, és mi az Örök Szirtekre rakjuk a fészkünket, és nem kerül pénzbe? -semibe? -anti semmita vagy? Fita, ezt állandóan látom. hogyha összetudtál spórolni egy kis ház -ad, jaja ház adó? Nincsak az örp... az örgjeinket akik nem tudtak át váltani, azaz lehetsegged hogy az asszony magja, madár, kigyóvá váljon? Fita a film, Praditor vs. Alien, ami az már tlejesen kigyó -állomáNUKiaik? Tegnap bloondi bolondozik, és fita, mnt a pina ketté K szelve, az egyik oldal, hybrideik és hidegek? -na most a másik oldal melegek? Fita az ábraham accord, na az egy olyan, ládd bent a földben, egy olyan, tehát ez gépies azaz Mechan Ica? Zitt most kimondottan az egy drót kötegek,na az a JELKÉPEES kigyó, ami van egy cső,na most itt az hogy nagyság, ládd egy fa? -defekve,aminek van az a bőre mint a kigyónak, és msot 12 olyan drótozás, ami belül is a szigetelt drótok,és most 12 -12 drót -csomó, ugy megterve,hogy nemegyenes drótok, drót csoMOk,hanem tekert? -na van a vége, és van az eleje, és elől ahol a kigyó fejének kellen lenni, olyan mnt a husdaráló kése, jaja + - minden drót (12) tekervény vége? Na hogy sekerült le rajzölnöm? Na most csak az a GÉPEZET VAN, és most ez, minden ami nem dögszagod,azok össze lesznek porhanyitva? -porból lettél, porrá purr leszes-$$$ porhanyitva, a több a fasirtba ham ham ham --berger? Hamburger?
                    3.: Fita, ha te egy olyan családodba születtél, ahol amit állandóan, ho ho hooo...na én apai nagymamám aki nekem, most is örömöm, mert olyan volt,aki nekem, ládd nagyon... tupasz hogy van nekem, ma is olyan,mint olyan fényes nap, hogy vele mindent látok? - és ténleg az utolsó pillanatig,csak nevetgélttünk,ami anyumat bosszantotta, hogy őt nevetjük? -holott nem, mert jó kedvünk volt, és én is tudtam hülyéskedni,ami ami a kiskölyük most ugyanaz? tRöha egyszerüen, a cséphadaróval elcsépelten, NINCS HALÁL, HANEM CSAK ÖRÖK ÉLET VAN! -jaja madár vagy, jó madár, azaz ténleg amit a nagyamám, hogy igen, itt is lehet találkozni ÖRÖK ÉLETHÜ TURULL MADÁR TESTVÉREINKEL KELL? Itt csak te tudz,ha kerEsed az alkalmat, és csak magadnak tanulsz és csinálsz mindent, amit most KIGYÓÖGYIK FAJZATJAIK, érezni fognak rajtad, és rajtad a filiszteusok Samson? Na amit hinni kell, azok ténleg kitalált olyan kábitás -ok, zit a két álláspont, és nem lehet, nincs olyan hogy közös nevező, esetleg ládd MÓRa hegyik orgiáik, és az mindig,ládd egy egy ünnapnApuk, ezer számra vannak a marháik le trancsirózva? No, azért szeretem a galmbokat, mert kimodnottan növény evők, ést most adtam a költőknek kicsit olajos -zsiros rizsát, és volt madár, megdöglött, tehát a mi madár fajtáaink, magyar -ok, nem hus evők? -Fitle, ez át öletnek. fita 1000-ben, na én most is azt mondom, hogy ha egyet át tudnak maszirozni -paszirozni most az ládd én, halhatatlan! Tehát ezt csak ha hallom a hangod, akkor már kezdünk, hangoskodni, (HUNGOD VAGY FINGOD) ládd most is? Nada, itt ládd mais, lassan a fiaimnak, na a felesÉgem, meg a menyem, a sógort, mert iszik, aztán verekedik! Na most. zitt az,hogy mot ha a családom lett, fita, végül is a mi madár -madarász viiágunk, hogy mi lett a kigyóval, nincsak csuszók, növényevők lettek? Ládd a frigy láda, az oroszjány meg bárány együtt legelésznek az oroszlányok vigyáznak rájuk,és nyalják egymást, falják?
                     Innenn... emelkedjünk, repüljünk fel az égre, vagy ugorjunk fejest az ürbe? -fenekbe kanócval?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1632)