kavicsos1964 Creative Commons License 2025.03.04 0 0 626

De akkor az beépített alacsony nyomás értéknél már lekapcsolaj a motort . Gondolom gyárilag  2 bárnál már lekapcsol . Amit az úr nézet azt néztem én annál programozni kell hány bárig engedje a motort nyomni ,mert azt írta 12 bárig lehet állítani ,bár nem láttam hogy azt majd honnan tudja ugyan a paraszt ember mennyi is az annyi ! Azért nem mindegy hogy egy nagy 4 lépcsős szivattyút vezérelnünk vele ,vagy csak egy Kámát ami nem tud csak 2 bárt nyomni ! Láttam ilyet működni kiállításon de ott olyan szépen vezérelte a motort hogy az csoda volt ,mert csak zárták elfelé a vízcsapot és ahogy csökkent az áramlása a víznek úgy csökkentette a motor fordulatát lefelé ,de annál a típusnál nem volt ütés szerű leállásból eredő lökéshullám a rendszerben ,nem hirtelen állt meg a motor . Ugyanez volt a csap nyitásánál is ahogy el kezdte nyitni a csapot úgy indította a motort és adott neki fordulatot ahogy nőtt a víz áramlása . Al-ko volt talán azoktol volt is sokáig katalógusom ,régen jó ezközöket árultak a többihez képest .

Előzmény: studiod1 (625)