Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.02 0 0 205
Lorinc_d!

Bár EX nem szorul az én támogató hozzászólásomra, azonban az általa leírtak alátámasztására néhány gondolat. Én ugyan nem ismerem Takács urat és sleppjét, de a fradizmusáról egyszer már írtam egy gondolatébresztőt, neveztesen, hogy mit ad, és ezen mit nyer. (Már megbocsáss, de az általad rendszeresen megszólt elnökünk éveken keresztül bizonyította hovatartozását, és cserébe semmit nem kért, illetve kapott.) Most inkább azt emelném ki, voltam olyan balek, hogy vettem a centisétányban téglajegyet (miután az első "szektor" elkészült, hiszen ezzel biztosítottnak láttam "befektetésem" megtérülését). Nem igazán az vezérelt, hogy a nevem olvasható legyen a bejáratnál, hanem az egyik gyerekkori barátomnak vettem karácsonyi ajándékul, akivel együtt kezdtem meccsrejárni - gondoltam szép emlék lenne. Nos, elég nagy csalódás számomra, hogy így átvertek, és még egy értesítésre, vagy nyilvános bejelentésre sem méltattak, hogy miért késik (azaz hiúsult meg) a kezdeményezés.
Tudom, történetem nem egydülálló, és azt is, mást mással vertek át (Fradi-részvény, centenáriumi meccs, stb.)!

Az pedig komolyan meglepett, hogy Franciaországot élteted! Talán virágot is vihetnél a Kis-Trianon palotához, ha Párizs környékére vetődnél! A francia levegő mindenkiből ilyen érzelmeket vált ki, vagy csak belőled?!

JakVik!

Honnan az infó?

Nagy Tomi, azaz Sas régi haverunk, együtt jártunk meccsekre, koncertekre (nem kívánok róla kompromitáló dolgokat írni). Én jó srácnak ismertem meg. Ha leigazolnánk, akkor legalább egy igazi fradistával gyarapodna a csapat (mégha a Fradinak nem is volt igazolt sportolója). Focitudásáról már nem írnék ilyen fellengzősen, mert én nem tartom nagy focistának - "csak" jó havernak. Egyébként, ahogy hallottam, még a Csepelben, nem kis konfliktusai voltak ennek okán, nevezetesen, hogy az akkori Csepelben voltak néhányan, akik gyűlölték a Fradit. A másik hírbehozott, Zombori Zalán ugyan nem tartozott ezek közé (tudtommal) - de nem is szeretett minket soha életében. Saját bevallása szerint nem szurkol semmilyen csapatnak, de ezt lehet, csak nem merte előttünk vállalni, amikor egy félbaráti csevely során szóbakerült. (Őt még annyira se tartom jó focistának - és még nem is haver!)