kavicsos1964
2025.03.04
|
|
0 1
624
|
A lidülös kerti szivattyú ami saválló házas fémből van ugyanezen áron ,nem tudom nem -e jobb vétel ,de ez sem rossz ha ez tetszik . A nyomáskapcsolót én hidrokontrol néven ismerem . amit betettél mindenképp olvasd el először a használatiját hogy tudd a nyomást állítani rajta mert én a képről nem látom mennyin állna épp ! ha ugyanis valaki megnyomkodja üzem közben akár csak véletlenül is ,nem fog lekapcsolni sosem ha a 2,5 helyett tíz báron áll ,főleg ha a szivattyú nem is tud annyit nyomni 4 Akkor menni fog a szerencsétlen lehet addig míg lenem ég ! Hacsak a szárazonfutási védelem le nem kapcsolja ,de azt nem tudom hogyan működik sajnos . Én is mindig szerettem volna ilyet de én olyat tudnék elképzelni ami ki írná a beállított adatokat valamilyen módonakár leddel is megfelel hogy lássam mennyin áll . Nekem pl frekventáltam kéne ilyesmi mert a kutak kifogynak nyaranta . Már olyan is volt a szimeringeket kinyírta mert kifogyott a kút és elejtette a vizet a szivattyú, és víz nélkül ment tovább több órán át mire megnéztem hogy nem is öntöz már semmit sem ! Sokféle van ezekből a hidrokontrolokból ,nézegesd egy darabig őket miket írnak hozzájuk . Olyan is volt régen amikor a szivattyút nem kellett lekapcsolni csaka csapot elzárni és ahogy záródott a csal úgy csökkentette a szivattyú fordulatát ,majd állította meg a motort ,amikor ezáródott a csap ! Úgy viselkedett mint egy hidrofor ! |
Előzmény: emery2 (623)
|
|