A helyszínen néztem, sajnos nem is idegeskedtem már a végén sem!
Nem Pintér hibája, hogy Lehoczky olyan buta 11-est csinál, mint amilyet, arról sem Pintér tehet, hogy a fia nem képes bepasszolni a kapuba, mert ha csak "csőrrel" belepiszkál, akkor nem biztos, hogy bemegy.
Pintér hibája viszont, hogy a középpályáról nem rendel vissza senkit, aki képes emberhez passzolni, mert ez a rendkívül lassú hátsó labdajáratás egyszerűen nem vezet sehova és nem is várható el sem Lehoczkytól, sem Baráthtól, sem Iyinbortól, hogy a támadóharmadba passzolják fel a labdát, hogy utána egy csellel vagy passzal gólhelyzet alakulhasson ki! Sajnos, ezt Pintér láthatólag nem képes kezelni... Cseke nem sok mutatóban múlhatja felül Hidi Sanyit, ezért ki tudja, miért van bérelt helye a középpályán, de ez nem is lenne még akkora gond, sőt az sem, hogy Tóth Milánnak hetek óta nincs értékelhető megmozdulása, sőt még azt is megbocsájtanám, hogy Németh beállásáig Rácz miért középcsatár poszton játszott, ez mind talán futballfilozófiai kérdés lenne, mert láthatóan nálunk nincsenek géniuszok!
Azt viszont elvárnám és kifejezetten edzői hibának tartom, hogy egy utolsó helyezett csapattal szemben már az első félidőben produkálni kellene minimum 2x10-15 perc teljes letámadást és nem hagyni a lötyögést 45 percen keresztül várva arra, hogy valaki csak gólt szerez, majd csak a bekapott gól után váltunk olyan sebességbe, amilyenben az első félidőn belül az előbb emlegetett 2x10-15percet le kellett volna hozni!
Azt sem értem, hogy nem lehet edzői utasítás, hogy ne akarjunk mindenáron futsalos gólt rúgni, hanem legalább minden második támadást fejezzük be kapura tartó lövéssel!
Az teljesen elfogadhatatlan, hogy 90 percen keresztül egy helyzetünk van és bár nem volt sok különbség a csapatok között, de a lehetőségek alapján tulajdonképpen megérdemelten győzött a Tatabánya.
Nem lelkesedtem, hogy Csányi először Gerát tette a nyakunkba, majd ugye Pintért, de látva a mérkőzéseket, Pintér egy középszerű edző, akivel akár még a feljutás sincs veszve, de már azt gondolom, hogy a feljutásra nem igazán van több esélyünk 50%-nál, ráadásul a kezdő 11-ből kb 7 játékost kellene cserélni, de egyre távolabb van a feljutásra lévő hely.