DcsabaS_ Creative Commons License 2000.06.29 0 0 61
Kedves dzsungelnyuszi!

Írod:
"Úgy emlékszem /<> vagy \<>, de lehet hogy nagyon rosszul emléxem. :) "
Rosszul emlékszel, mert a per jelnek a háromszögű zárójeleken belül kell lennie, valahogy így: < />. (Hogy inaktiváljam a záró tagot, még egy space-t is betettem elé. Élesben azt nem szabad betenni!)

Kérdezed:
"De, mint _magyar valóság_ vajon elképzelhetetlen-e az, amit én mondtam?"
Szerintem nem elképzelhetetlen.

Írtam:
"Mármint hogy lefizethette-e valaki Robinson-t? Történhetett. A kérdés csak az, hogy mennyit kapott a győztes és mennyit a vesztes. Ha pl. mindketten ugyanannyit kaptak, akkor azt máris lehet úgy tekinteni, hogy lefizették a gyávábbikat..."
Mire írod:
"Látszólag válasz, de tudod, hogy itt nem egyről beszéltünk! "
Csak fokozati különbség van. Mert ha a vesztes ugyanannyit, vagy majdnem ugyanannyit kap, akkor az olyan, mintha a fődíj helyett kapna egy csaknem ugyanakkora bunda pénzt, hogy ne akarjon már oly annyira győzni. A vicc az a dologban, hogy ez legális. (Nem azt mondom, hogy helyes, csak azt, hogy bevett dolog.)

Feltételezed:
"De abban azért talán egyetértünk, hogy túlnyomórészt kritikátlan, etikátlan az a környezet amelyben élünk."
Ebben tényleg egyetértünk (:-(((.

Folytatod:
" És most nem tudom nem idekeverni az RTL klub – ebben a topicban már többek által említett – kritikátlan „Kokótömjénezését”."
Az RTL Klub tényleg ezt csinálja. De mielőtt végleges hatállyal elítélnénk érte, mérlegeljük azt is, hogy vajon van-e más nagy támogatója Kokónak? Van-e _jobb_, akivel az RTL Klubot lecserélhetnénk? Mert ha nincs, akkor le kell nyelnünk ezt a békát.
És ez az a pont, ahol bejön a képbe a Kokót fikázó emberek felelőssége. Mert a tehetséges embernek egyszerűen _muszáj_ oda mennie, ahol megbecsülik. És régen rossz, ha csak a disznók becsülik meg. E visszás helyzetet CSAK ÚGY lehet felszámolni, ha a "rendes emberek" (és cégek) is megtanulják megbecsülni a tehetségeket, nemcsak a disznók.

Kérdezed:
"Hát, ez övön aluli volt. Különbözőképpen láthatunk dolgokat, mert különbözőek vagyunk. Ha te szereted a mézes zserbót én viszont azt mondom rá, hogy nekem túl tömény, nem szeretem, akkor ezek szerint nincs ízlésem? "
Nincs megfelelő érzékszerved hozzá (:-)))...

Egyebekről:
Koko elmegy szavalni, énekelni, színészkedni, műsort vezetni, focizni, reklámozni (zuhanyozni (:-)))...), stb., és Te mindebből nem azt vonod le, hogy szeretné magát minél több dologban kipróbálni, hanem hogy visszahízódó, csendes és szerény ember látszatát akarja kelteni?!? Ez szerintem illogikus.

Írod:
"Ez pedig ugye nem ugyanaz. Kokó szakmabeliségét asszem nem kérdőjelezi meg a világon senki."
Tévedsz!!! Éppen az a DÜHÍTŐ, hogy számosan megkérdőjelezik a profi bokszolói mivoltát és tehetségét - mindenféle mellékes dolgokra hivatkozva. Koko pedig nem hülye, nyilván szembesül ezekkel (is).

Ezt írtam én:
"Ezek, mint az előbb írtam, NEM "álszent" megnyilvánulások, hanem a saját tehetségére fokozatosan ráébredő ember kezdeti bizonytalanságainak a tünetei.”
Mire Te:
"Ezt megint sokan sokféleképpen láthatják, jelen esetben te így, én úgy. :) "
Ha nekem van igazam, akkor Kokó egyre inkább úgy fog viselkedni, hogy nem lehet majd ráfogni az álszerénységet, viszont rá lehet majd fogni a nagyképűséget.

Írod:
"Csupán azt mondtam, hogy Kokó tehetségtelen, mint színész. "
Ebben csak az a vicc, hogy egyesek szerint még egy bokszolót sem tudna hitelesen alakítani. (Agyrém.)

Írod:
"Ez viszont ellentmondás, az ellentmondásos ember pedig hamisnak tűnik."
Az ellentmondásos ember NEM feltétlenül hamis. Esetleg csak küszködő, változó, fejlődésben lévő eleven ember.

Előzmény: dzsungelnyuszi (51)