Gyurkaferko Creative Commons License 2000.06.29 0 0 561
A legfontosabb: ma a próbán jutott eszembe, hogy nem válaszoltam a "kell-e paradicsom a patkányméregbe" kérdésre. Nos, határozottan NEM! Nem hogy nem kell, nem szabad! Tilos!
A paradicsom minden jónak az elrontója, a lecsóba is csak azért teszek, mert az én kedvesem úgy szokta meg az anyukájánál!

A taliról: hát én azért gondoltam erre az árfekvésre, mert azt hittem - a TFP-t olvasva - hogy ez szokott lenni.
Hát má hogy a rossebbe ne vóna jobb, ha kevesebbet kéne kőteni rá! (Bár nekem Ti minden pénzt megértek!:-)
Csak tudjátok én nagyon ritkán megyek ilyen helyre (max. havi 1-2), akkor viszont valami jófajta zenésbe szoktunk. Asztán - mivel zenész vagyok - csak oda szeretek menni, ahol jó zene van. Ahol jó zene van, ott jó muzsikusok játszanak. A jó muszikusok sok pénzt kérnek a fellépésért. Mivel a muzsikusoknak sokat kell fizetni, így drága a kaja.
Szóval ilyen egyszerű a képlet, de tényleg örűnék, ha mondanátok valami más lyó helyet. (De semmi Jakab Mihály, meg Csoda Pityú!)

MINDEN kedves topictársnak!
Kéretik figyelembe venni, hogy a mi fél-ezredes Onogur barátunk és Micacska plátói viszonya sok-sok beírás-tizedre (sőt! századra) vezethető vissza, így már csak alapvető tiszteletből is mellőzzük a gyors és látványos "akciókat"!
Legfőképp azért, mert ezzel a topic nyugalmát és békés hangulatát veszélyezteti a felelőtlen "akciós"!

Micacska, kérlek utasítsd rendre a nyugtalankodókat! :-)

Inad! Milyen vizsgád van még hátra?

Onogur!
Mikor és hova mentek sörözni?