pernahajder Creative Commons License 2000.06.29 0 0 50
A nap baromságai tegnapról, á la Ligetvári:

1./ Azért fogadta el az MSZP felkérését a képviselőjelöltségre, mert azt remélte, hogy megválasztása esetén több adatot kaphat a Balaton nyugati medencéjére vonatkozó környezetvédelmi kutatásaihoz. - Hol, te jó ég? A parlamentben?

2./ Azért nem írta bele életrajzába politikai múltját, mert úgy gondolta, hogy az új pozícióban csak a szakmai karrier a fontos. - Ma piciny hazánkban a központi közigazgatásban két politikai státus van: a miniszter és a politikai államtitkár. Miniszter akar lenni az, aki még ezzel sincs tisztában?

Ligetvári a Tímár György (kisgazda képviselő) Baráti Társaság ajánlására került Torgyán mellé tanácsadónak, nem mint környezetvédelmi, hanem mint mezőgazdasági szakember. Környezetvédelmi felkészültsége megkérdőjelezhető, ha úgy gondolta, hogy a környezetvédelemért ebben a pozícióban tud tenni, hiszen ez a terület nem ehhez a tárcához tartozik.

Mellékesen PuPu-nak: ha ilyen szakembereitek vannak, akkor 0 garnitúra!

Mellesleg Torgyán titkárságvezetője ugyanabból a kompániából került pozíciójába. Ő is MSZMP tag volt, a SZÚ-ban végzett. És annyi eszük nem volt, hogy figyelmeztessék Torgyánt: nyilatkozata előtt (amely szerint a sajtó Ligetvárival kapcsolatban hazudik) legalább nézzék meg az interneten, vagy kérdezzék meg telefonon a BM-től, igaz-e a hír.

Lehet, hogy nem is karaták figyelmeztetni.

TJ-t most alaposan csőbe húzták!