vesztes Creative Commons License 2000.06.29 0 0 12
halfogo!

Kösz a cikket, jó volt. A Csák lemondásában egyébként állítólag az is szerepet játszott, hogy aznap az egyik külföldi tulaj képviselője ordenáré módon üvöltözött vele az irodájában. Szerintem egyszerűen a Viktor beszólt neki, hogy "Te Jani, ugyan kisebb hanggal legyé mán, mi tettünk oda, vághatnál egy kicsit mosolygósabb képet is, miközben a fark@ddal verjük a csalánt."

A Molt amúgy mint befektetést szerintem el kell felejteni, mert borzasztóan zavaros a helyzet. Ugyanis ki venne? A hazai alapok biztosan nem, mert már így is ki lehetnek tömve (25% körüli tulajdoni arányuk lehet), és ugye a törvényi korlátok (egy részvényben az össz állományuk max. öt százalékát tarthatják). Ráadásul, ha a tőzsde továbbra is ilyen csudásan muzsikál, az emberek eladják a befjegyeiket, a befalapok pedig, hogy kifizethessék őket, a részvényeiket, köztük a Mollal.
A külföldieket azt hiszem magyarázat nélkül kipipálhatjuk, ilyen idiótának már nagyon régen mutattuk magunkat kifelé gazdaságilag. Namost, az ellenséges kivásárlók (Shell, Total, OMV). Eléggé eltökéltnek kell ahhoz lenni, hogy valaki a Mollal jelenleg együttjáró politikai kockázatot is megvegye, szerintem ráadásul ha kiderülne, hogy mondjuk az OMV veszi a Molt, tuti hogy a részvényei (az OMV-é) esnének egy tízest.

Szóval béke benzinjére. Majd pár év múlva, ha Matolcsy bűvész úr elvarázsolja magát, vagy ha belépünk az EU-ba, vagy ha piros hó esik.

Előzmény: halfogo (5)