Kilroy Creative Commons License 2000.06.28 0 0 42
"Igen, valóban tehetségesnek tartom magamat, bár talán mégsem univerzálisnak – a feltételezés azonban nagyon hízelgő, köszönöm :) – és abban is tévedsz, hogy a meg nem értett fajtából származnék. Hál’ istennek a számomra fontos területeken igenis megértett, elismert ember vagyok s mint ilyen, boldog is. De ha lehet, akkor a személyeskedést ezzel fejezzük is be, mert szerintem pl. a mamám vagy a papám – esetleg további felmenőim – tehetségének illetve tehetségtelenségének nem sok köze van ehhez a topichoz. :)"

Amellett, hogy a személyeskedést én sem pártolom, nem értem, miért hoztad fel azt, hogy "mert szerintem pl. a mamám vagy a papám – esetleg további felmenőim – tehetségének illetve tehetségtelenségének nem sok köze van ehhez a topichoz. :)". A szmájli egy dolog, de a tisztelt szüleid felhozását mellébeszélésnek érzem, mivel nekik és bármely rokonodnak télleg nincs köze a topichoz, de róluk nem is állított senki semmit.
Már bocsánat, hogy ebbe a szövegrészbe így "belekötök", de ez még így szmájlival együtt is kissé furcsa volt számomra; azért ne vesszünk össze emiatt.

Üdv,

Kilroy

Előzmény: dzsungelnyuszi (39)