Lóránt Petivel ellentétben én nem fogok játszani szombaton.
Garai Péter:
A Kaposvár meglepetésre került a másodosztályba tavaly, nem őket vártuk a kiesőnek,....
A Kaposvár hosszú évek óta az egyik legeredményesebben dolgozó nevelőklub, amely rengeteg válogatott játékost adott és ad a mai napig is a magyar kosárlabdának.
...nagyszerű lehetőségeik vannak: gyönyörű létesítmények, tapasztalt, kiváló edzői stáb, okosan újjáépített, erős csapat, hangos és hűséges szurkolók, ráadásul maguk mellett érezhetik az egész várost is.
Remélem, a mérkőzés után az eredménytől függetlenül baráti hangulatban koccinthatunk Hendlein Rolival a világ legszebb városában, Budapesten.
Hendlein Roland:
Összességében elégedett vagyok azzal, ahogy idáig teljesítettünk, de még messze a szezon vége, amikor elérhetjük a célunkat: kiharcolhatjuk a feljutást.
Amikor teljes kerettel tudunk felállni, akkor egész más arcát mutatja a csapat, többen vagyunk, 40 percen keresztül nagyobb iramot tudunk diktálni támadásban és védekezésben is, nagyjából úgy játszunk, ahogy azt elterveztük. Megyünk tovább, szeretnénk az első helyen zárni az alapszakaszt.
Mindig nagyon szerettem a Gabányiban játszani, baráti viszonyban vagyok Garai Péterrel, úgy gondolom, hogy értékes szakmai munkát végez, akárcsak Lakits András vezetőedző.
Mészáros Ágoston érkezésével remélhetőleg stabilizálni tudtuk a fiatalposztot,