Alex Raps Creative Commons License 2025.01.21 0 0 488783

Úgy hogy nincs más választása. Piaci értelemben képzetlen szóval váltani nem tud és a lizing pedig ott ketyeg a háttérben és ez még a jobbik helyzet, mert van köztük még mindig olyan aki ostoba módon részletre vásárolta a vasat. Nah! Azoknak a legkeményebb.

..és nem több ezren vannak a budapesti Teslá-s taxisok hanem még talán ötvenen sincsenek. Azért látod soknak, mert a fenti kényszer miatt állandóan kint vannak az utcán.

Újabb taxis (üvegtigris) történet. Reggel arra megyek le a hálóból a nappaliba, hogy a tesóm dörmögését hallom ahogy beszélget anyámmal. Mivel csak akkor látom mostanában amikor baj van, minyá kérdeztem hogy mi a stajzli. Meséli hogy hát kifogyott a feleség Nissan vasából éppen a kapunk előtt az áram és hát tölteni kellene bele legalább annyit, amivel haza tud menni aztán majd otthon mergoldja a többit. Aki járt nálunk az tudja hogy van egy pukli a bejáratnál aminek a lekűzdéséhez egy e-nv 200 esetében minimum 4 ember kellene és aztán egy enyhe emelkedés következik az útban kb. 40 méter hosszan amihez három és csak aztán vannaok olyan viszonyok amivel ketten is elbírnánk. Szóval amikor elindultunk a nappaliból kifelé akkor én már tudtam, hogy csak a vontatás a megoldás, de okos taxis mondta minyá hogy - Nem! Elbírunk vele. Az utcán picit előbb hátrébb toltuk a vasat csak azért, hogy neki tudjunk futni az emelkedőnek amikor is a tesó belátta, hogy ez tényleg nem fog menni, mert ha a síkon hátrafelé combozás van akkor az megoldhatatlan probléma előre a dombra. Ekkor feltaláltam neki, hogy bevontatom. Elkezdte keresni a vonószemet ami persze hogy nem volt meg. Mondom neki gyere szaladjunk le a Nissan-ba és vegyünk egyet. Erre a reakció: Tudod ki fog 28 ezerért vonószemet venni! Ekkor hagytam ott. Az ilyen ember reménytelen. ..és ilyen emberekből áll a szakmaként nyilvántartott taxi.

Egyébként a vonószem online 6-9 eFt között van az alaktrészkereskedelemben, de mivel meg sem próbált rákeresni ezért sosem tudta volna meg.

Előzmény: Pityuuuu (488774)