kavicsos1964 Creative Commons License 2025.01.21 0 0 76239

Tudom én is csak karburátor cserével tudtam javítani a Husi 440-et ,annak is ez a kis dugattyús része ment tönkre . Bíró Árpinak megnéztem a filmjét előtte hogy mi okoz ilyet és már nem is kísérleteztem vele ,mert jellemző volt a tünete hogy alapjárat rendben volt ,indult is szépen de a gázt nem bírta csak nagy nehezen felvenni és a terheléstől meg lehalt ! Nem lehetett vele fűrészelni de terhelés nélkül meg nem produkált semmit sem rendben működött . Kétszer volt a szervízben miatta de nem orvosolták a hibát ,ott nem akartak vágni vele és a hiba nem jelentkezett az indítás után közvetlenül . De a pillangószelep tengelye is lógott ,tudtam ekkor már bármit csinálok vele ez jó nem lesz . a karburátor csere után a gép azóta is rendben van . Később kiderült erdőben gallyazásra haszálták vagy 2 évig ! Azért ott órágig rántgatva a gázt nem is csodálom hogy kikopott a karburátorja . Van egy Kawasaki motoros kaszám na az meg nem indul hidegen Már mindent elkövettem vele de olyan kicsi mennyiséget kap még szívatón is hogy az nem indul be még tíz rántásra sem . A legnagyobb baja az hogy a karburátoron semmilyen állírási lehetőség nincsen ,minden fix . Megpróbáltam kioperálni a a forgó súbert belőle nem jön ki semerre sem ,pedig minden csavart kiszedtem belőle ,de hogy tették bele ? Úgy gondoltam  a tűnek a fuvókája egy olyan műanyag cső ami belóg a cső közepéig ,azt gondolom túl hosszú és így kevés üzemenyag megy ki belőle hiába megy fel a súbet tűje . De mivel azt kivenni nem lehet így a levágást sem tudtam megcsinálni . Venni fogok hozzá egy más rendszerűt az aliexpreszről ott láttam olyat amin van állítócsavar ,már csak az a kérdés az mit állíthat !

Előzmény: ötbites stihles ziles (76238)