Sassosék aztán a Zanzibárt is csinálták.
Jó füst van arra. Egész Sikia abból él :D
Én a tavernák közül mindben megfordultam és sehol nem csalódtam igazából. Na jó a Relaxot nagyon messze elkerültem és a másik a Kokoras. Én nem szeretem, ha kis hazánktól 1100 km-re húslevessel és gulyással erőszakolják be a vendégeket.De ez örök vita tárgya! Mint ahogy az is, hogy két éve rábeszéltek többiek egy hajótúrára (imádom a hajókat óceánjáróztam, csak a kommerszség nem jön be.. na itt telibetrafáltam). Én nem tudom ki hogy van vele, de én imádom, azt hogy suhanunk azon a semmihez sem fogható kék színű csodán és halkan szól egy kis sirtaki, kicsit bódít a hideg Imiglikos és/ vagy Retsina és akkor... egyszercsak.... Meeeerr a nééézésééét meg a járáááásáááát... ÁÁÁÁÁÁ BAZDMEEEG! :D És ropja mindegyik, meg üvölt meg minden...
Goa Beach? Inkább nem mondok semmit, mert elvisznek.. :B
Hannával nem vesztettél sokat. Inkább egy starndétterem, mint görög, de tény, hogy volt igény rá. Én is inkább a Pirofani, Emanuel, Neraida háromszöget jártam, de a kedvencem, és fura de minden évben elfelejtem a nevét, a hannától nem messze a másik oldalon ilyen lugasos hely! Annyira házias a konyha és a kiszolgálás, hogy tavalyelőtt a 10 napból 6on ott ettünk.
Azért fura, hogy bejártam a világot, voltam képeslap partokon Bahamáktól kezdve Hawaiion át Sri ankáig, de vhogy az a Sarti, Sikia környéki öblök partok húznak vissza mindig. Gasztronómiáról nem is beszélve!